Pošlji povpraševanje

Varilni aparati TIG in varjenje z aparatom TIG AC DC

Varilni aparati TIG nam omogočajo varjenje TIG, pri katerem gre za postopek varjenja z uporabo netaljive Volframove elektrode. Pogosto ga opredelimo tudi kot postopek varjenja z invertnim plinom, saj se pri uporabi varilnega aparata TIG pred oksidacijo zaščitimo z zaščitnim plinom, le-ta pa je v večini primerov žlahtni (inertni). Na tak način pred oksidacijo zaščitimo varilni prostor in elektrodo. Napravo najpogosteje uporabljamo za varjenje tankih delov iz nerjavnega jekla in kovin, kot so aluminij, magnezij in bakrove zlitine. Prav tako ima operater večji nadzor nad zvari, kot če bi pri tem uporabljal druge aparate. V podjetju Pretent boste našli tudi varilne aparate TIG AC DC in inverterske varilne aparate TIG.

Varilni aparatiinverterski varilni aparat

Varilni aparat TIG AC DC in njegova uporaba v praksi

Varilni aparat TIG AC DC nam omogoča varjenje z netaljivo elektrodo v zaščiti inertnih plinov z enosmernim ali izmeničnim varilnim tokom. Z varilnim aparatom TIG AC DC lahko enosmerni varilni tok uporabimo za varjenje vseh vrst kovin, razen aluminija in magnezija, izmenični varilni tok pa za varjenje aluminija, magnezija in njunih zlitin. Oglejte si ponudbo varilnih aparatov TIG in varilnih aparatov TIG MIG.

VEČ O VARILNIH APARATIH CO2

Varilni aparati TIG za visoko kakovostne in čiste zvare

Varilni aparati TIG nam omogočajo doseganje visoko kakovostnih in čistih zvarov, zaradi česar se postopek pogosto uporablja tudi v avtomobilski industriji. Pri varjenju z uporabo varilnega aparata TIG se prav tako izognemo nastajanju isker in dima. Varilne aparate za TIG varjenje vam po ugodni ceni nudimo tudi v podjetju Pretent, v katerem vam bomo pred nakupom z veseljem svetovali. Za več informacij obiščite: http://www.pretent.si/varilni-aparati/.