Pošlji povpraševanje

Varilni aparat co2 - kateri varilni aparati izbrati? Inverter tig ali mig mag?


Varilni aparat CO2 je naprava, ki omogoča varjenje z neoplaščeno elektrodo. Poznamo več vrst varilnih aparatov CO2, ki so namenjeni varjenju po različnih postopkih. Podjetje Pretent d. o. o. je pravi kraj, kjer lahko nabavite kakovostne varilne aparate CO2 za varjenje po tig, mig mag in mma postopku. V ponudbi varilnih aparatov pa boste našli tudi inverterske varilne aparate. Če ne veste, kateri varilni aparat bi bil primeren za vas, to zagotovo vemo mi. Naša ponudba varilnih aparatov CO2 je pestra in raznolika. V njej boste našli varilni aparat CO2, ki je namenjen varjenju po različnih postopkih, med drugim tudi varilni aparat tig. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste dobili tudi vse potrebne informacije o varilnih aparatih in ostali opremi.

Varilni aparat co2 za varjenjeVarilni aparat tig cena

Pester program varilnih in ostalih aparatov ter opreme


Čeprav smo majhno družinsko podjetja, imamo na področju varilnih aparatov veliko izkušenj. Naši začetke segajo v leto 1990. Naše poslovanje je vedno temeljilo na ponudbi kakovostnih proizvodov in strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitvah. Z našo predanostjo in strokovnim znanjem smo postali eden največjih ponudnikov varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Vse od naših začetkov pa do danes smo neprestano širili našo ponudbo proizvodov in storitev, kar nam omogoča, da zadovoljimo zahtevam tudi najbolj zahtevnih strank. Strankam lahko ponudimo širok izbor varilnih aparatov, varilne tehnike in varilne opreme različnih proizvajalcev in cenovnih razredov. Izbirate lahko med aparati in opremo za profesionalno rabo, med aparati za industrijsko uporabo in med aparati in opremo, namenjeni domači uporabi. Poleg kakovostnih varilnih aparatov CO2 za varjenje po različnih postopkih (varilni aparat tig, varilni aparat mig mag, varilni aparat inverter) lahko v naši ponudbi najdete tudi ostale stroje, orodje in opremo za obdelovanje kovin. Če ne veste, kateri varilni aparat izbrati, nas obiščite. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.


Kateri varilni aparat potrebujete?


V naši ponudbi varilnih aparatov lahko najdete različne varilne parate CO2 za varjenje po različnih postopkih, med drugim tudi varilni aparat CO2 tig oziroma varilni aparat za varjenje po tig postopku, varilni aparat mig mag in varilne aparate za varjenje po mma postopku. Varilni aparati za varjenje aluminija, železa, inoxa itd. pa vse do točkovnih aparatov in car spotterjev, ki so lahko namizni, stoječi, pulzni itd. - naša ponudba je zares raznolika. Varilni aparati se razlikujejo glede na moč, velikost, težo in namen. V naši ponudbi lahko najdete tudi varilne aparate inverter. Če to želite, vam ponujamo možnost, da varilni aparat CO2 pred nakupom tudi testirate. Vsi aparati za varjenje po različnih postopkih, tudi varilni aparat tig, imajo garancijo in zagotovljen servis z rezervnimi deli. Prav tako pa jih imamo vedno na zalogi.


Varilni aparati tig oziroma varjenje po tig postopku


V našem prodajnem programu lahko najdete vse vrste varilnih aparatov tig, od 180A do 350A. Varilni aparat tig je namenjen varjenju železa, inoxa in aluminija. Varjenje po tig postopku z varilnim aparatom tig je varjenje, kjer uporabljamo netaljivo volframovo elektrodo, ki se ne izrablja. Var je pred atmosferskim onesnaženjem zaščiten z zaščitnim plinom, kot je na primer argon ali helij. Varilni aparat tig kot izvor konstantnega toka zagotavlja energijo, ki je potrebna za vzpostavljanje in vzdrževanje električnega obloka, v katerem so kovinske pare in visoko ioniziran plin. Varilni aparat CO2 tig se večinoma uporablja za varjenje tankega nerjavnega jekla, aluminijevih, magnezijevih in bakrovih zlitin. Varjenje z varilnim aparatom tig omogoča varilcu boljši nadzor nad zvarom, če ga primerjamo z varjenjem po mig postopku. Omogoča pa tudi bolj kakovostne in močnejše zvare.


Varilni aparati mig mag - ponudba je pestra!


V našem prodajnem programu lahko najdete tudi več vrst varilnih aparatov CO2 od 180A do 600A za varjenje po mig mag postopku. Nudimo pa vam tudi varilne aparate z inverterskim ali transformatorskim izvirom, ločeno omarico in dvo ali štirikolesnim pogonom. Če aparat uporabljate za industrijsko uporabo, pa vam je na voljo tudi hladilni sistem.

VARILNI APARATI AC DC

VARILNI APARATI MMA