Prodaja varilnih aparatov MIG MAG in TIG z različnimi lastnostmi

Prodaja varilnih aparatov je ena glavnih dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Pretent – družinskem podjetju iz Ljubljane, ki deluje že vse od leta 1990. Bogate izkušnje, ki smo si jih nabrali v tem obdobju, nam pomagajo pri tem, da uspešno svetujemo kupcem, ki se odločajo za nakup naprave, namenjene obdelovanju kovin. Naša prodaja varilnih aparatov je torej dopolnjena s svetovanjem, med dejavnosti našega podjetja pa obenem sodi še servis, pri čemer se lahko pohvalimo s tem, da smo pooblaščeni serviser za znamke CEA, Stel in Jasic. Gre torej za resnično celostno storitev na enem mestu.

Kaj je značilno za MIG MAG varjenje in kje se uporablja?

Glavna podtipa, ki jih zajema naša prodaja, sta varilni aparat MIG MAG in TIG. Odločitev, kateri podtip izbrati, je zagotovo ena najpomembnejših odločitev pri nakupu, zato morate o tem dobro razmisliti, kar pomeni predvsem preučitev specifik posameznih postopkov. MIG MAG varjenje velja za najosnovnejšo, hkrati pa za najbolj razširjeno metodo spajanja elementov v kompaktno celoto, ki je ni mogoče razdružiti. Pri tem se uporablja gola žica oziroma neoplaščena elektroda. Obenem je prisoten zaščitni plin, in sicer argon ali ogljikov dioksid – odvisno od postopka, ki ga izberemo. Točkovni varilni aparat MIG MAG je primeren za obdelavo različnih materialov, kot so npr. nelegirana in nizkolegirana jekla ter neželezne kovine. Srečujemo ga tako v domačih delavnicah kot v profesionalnih proizvodnih obratih, saj gre za vsestransko uporabno napravo, ki se marsikje uporablja praktično vsak dan.

Vrhunski varilni aparat mig mag

Kdaj izbrati točkovni varilni aparat MIG MAG?

Sta cena in hitrost postopka za vas zelo pomembna dejavnika, hkrati pa ne potrebujete nadpovprečno trdnega spoja, ki bi bil za povrh nadpovprečno odporen na korozijo, kot je to denimo nujno pri korenskih zvarih? V tem primeru bi moral točkovni varilni aparat MIG MAG načeloma povsem zadoščati. Dodatna prednost te naprave je, da je njena uporaba relativno enostavna. Postopek TIG je namreč bistveno bolj zapleten, kar pomeni, da potrebujemo mnogo več časa, preden ga zares obvladamo. Kot smo omenili na začetku, naša prodaja varilnih aparatov med drugim zajema brezplačno svetovanje. Tako vam z veseljem pomagamo ugotoviti, ali bi bilo za rezultat, ki ga želite doseči, primernejše TIG ali MIG MAG varjenje. Osnovni cilj naše prodaje varilnih aparatov je namreč ta, da so kupci resnično popolnoma zadovoljni z izbrano napravo.

Prodaja kakovostnih varilnih aparatov

Prodaja varilnih aparatov najrazličnejših vrst in karakteristik

Naša prodaja seveda zajema tako varilni aparat MIG MAG kot TIG. Pri tem pa vključeni različni modeli, kar pomeni, da je mogoče izbirati med najrazličnejšimi lastnostmi. Vprašanje, kateri podtip izbrati, namreč ni edino, ki je pomembno pri nakupu. Priporočamo vam, da primerjate tudi karakteristike, kot sta denimo moč in teža, da bo pripomoček zares kar najbolje ustrezal delu, ki vas čaka. Ne glede na to, za kateri model se odločite, pa vam je zagotovljena nadpovprečno dolga življenjska doba pripomočka, saj gre za proizvode uveljavljenih znamk, znanih po izjemni kakovosti, posledično pa zelo priljubljenih med uporabniki. Za konec naj omenimo še, da naša prodaja varilnih aparatov vključuje še ves potreben dodajni/dodatni material, torej žice iz različnih materialov, jeklenke, gorilnike, klešče, brusilke, reducirni material, paste itn. Obenem pa je prodaja varilnih aparatov dopolnjena z zaščitno opremo, ki je izredno pomembna za zmanjševanje nevarnosti za delovne nezgode. To velja še posebej za zaščitno masko, ki mora biti izdelana iz temnega stekla. Če potrebujete dodatne informacije, povezane z našo prodajo varilnih aparatov, bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Podobno pa seveda velja tudi za prodajo drugih izdelkov, ki vam jih ponujamo. Prodaja varilnih aparatov je namreč kombinirana s prodajo nekaterih drugih naprav, namenjenih obdelavi kovin, pri čemer ima še posebej pomembno mesto prodaja vrhunskih tračnih in krožnih žag.

več o varilnem aparatu mig