Pošlji povpraševanje

Varilni aparat za dom ali profesionalno uporabo

Varilni aparati so odličen pripomoček za vse, ki se ukvarjajo s prenovo hiše ali stanovanja, saj zagotavljajo kakovostne rezultate in so izjemno zanesljiva orodja, ki bodo poskrbela za kvalitetne in hitre rezultate. Varjenje je v osnovi spajanje dveh ali več materialov s pomočjo kakovostnih varilnih aparatov v celoto, s pomembnim pogojem, da ima celota vse značilnosti materialov, ki smo jih spajali. V podjetju Prevent zagotavljamo različne vrste aparatov za varjenje, odvisno od vaših želja in potreb, nudimo pa vam tako aparate za domača opravila, aparate za industrijsko uporabo in pa profesionalne varilne aparate priznanih blagovnih znamk, s pomočjo katerih boste dosegali najboljše rezultate. S pomočjo varilnih aparatov lahko opravljamo različne postopke varjenja od mig mag varjenja do tig varjenja, seveda pa vse postopke opravimo hitro, kakovostno in natančno. Za več informacij nas kontaktirajte.

Varjenje strokovnjaka

Varilni aparat kakovostno opravi delo

Podjetje Pretent d.o.o. je družinsko podjetje, ki goji svojo poslovno tradicijo že od leta 1990 in zagotavlja kakovostne stroje in orodja, med katerimi najdemo varilne aparate različnih vrst, ki nam olajšajo spajanje več materialov in zagotavljajo kakovostne pol izdelke za nadaljno uporabo v različnih vrstah industrije. Varjenje je proces, ki je prisoten v različnih vrstah delavnic in podjetij, ki se ukvarjajo z obdelovanjem različnih vrst kovin, a niso vsa varjenja primerna za vas, zato je pomembno, da izberete pravilnega, tukaj pa so vam v pomoč naše izkušnje in pridobljena znanja. S kakovostnimi varilnimi aparati lahko oblikujemo različne vrste kovin, od aluminija in jekla ter barvnih kovin, predpogoj je le, da so obdelovane kovine pred uporabo čiste. Prepričani smo, da boste z našimi varilnimi aparati izjemno zadovoljni, obenem pa vas bodo prepričali tudi izjemno kakovostni in hitro narejeni zvari, ki bodo pripravljeni za nadaljno uporabo.

Varilni aparati Pretent

Varjenje po različnih postopkih

Varjenje je proces, ki zahteva znanje in izkušnje, obenem pa imamo na voljo različne postopke varjenja, zato je nujno, da ste seznanjeni z vsemi mogočimi postopki, v nasprotnem primeru je pomembno, da zaupate strokovnjakom. V našem podjetju opravljamo različne postopke varjenja, med katerimi sta najbolj priljubljena mig mag varjenje in tig varjenje. Postopek mig mag je vsestransko varjenje različnih materialov, kjer dobimo najboljše rezultate in visokokakovostne zvare, razlika je v tem da varilni aparati pri mig varjenju potrebujejo inertni Ar plin, obenem pa je elektroda neoplaščena, pri mag postopku pa je plin za zaščito aktivni CO2. Drugi pomemben postopek je tig varjenje, ki uporablja netaljivo wolframovo elektrodo v inertnem plinu argonu, obenem pa ta metoda ni primerna za začetnike, saj je izjemno zahtevna, glavna prednost pa je doseganje estetskega videza zvara in se uporablja pri obdelavi barvnih kovin. Izberite pravi postopek, mi pa bomo delo opravili natančno in kvalitetno.

Več o mig varjenju

Varilni aparati po ugodnih cenah

Za kakovostno varjenje je pomembno, da delo opravlja in nadzira usposobljen strokovnjak z znanjem in izkušnjami, še posebej, kadar gre za profesionalne varilne aparate, ki zahtevajo izjemno natančne rezultate. V kolikor želite varilne aparate za domača opravila, ki so veliko bolj enostavna in je dovolj že osnovno znanje varjenja, obiščite našo spletno stran, kjer imamo na voljo tako enostavne varilne aparate kot tiste profesionalne aparate priznanih blagovnih znamk. V našem podjetju poleg prodaje različnih vrst orodij in strojev nudimo tudi kakovosten in hiter servis varilnih aparatov, saj se zavedamo, da je celovita storitev na področju varjenja ključnega pomena, da nam bodo stranke še naprej zaupale. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z odgovori in vam svetovali o pravilni izbiri storitev in aparatov. Kakovostna storitev, usposobljeni strokovnjaki in natančni stroji so garancija za uspeh.