Pošlji povpraševanje

Varilni aparati CO2 - novi in rabljeni za MIG MAG varjenje

Varilni aparat CO2 (tudi rabljeni) so najboljša rešitev tako za varjenje s 100-odstotnim CO2 kot z drugimi, za to namenjenimi plini. Več kot odlični so tako za profesionalno in industrijsko rabo, kot za domače delavnice in ljubiteljsko varjenje. V podjetju Pretent vam ponujamo precej različnih CO2 varilnih aparatov za profesionalno MIG MAG CO2 varjenje. Na voljo so novi in rabljeni varilni aparati CO2, če bi se želeli pred nakupom CO2 varilnega aparata prepričati v njegovo kvaliteto, pa vam bomo omogočili tudi njegov preizkus oziroma demonstracijo delovanja. Takšen način nakupa je še posebej zaželen pri strankah, ki ne vedno točno za kateri varilni aparat bi se odločile. S čim več zbranimi informacijami jim lažje predlagamo varilni aparat CO2 ali pa katerega drugega, ki se nam zdi primernejši, saj je njegova izbira odvisna od namena uporabe, načina varjenja, obsega varjenja, cene in drugih dejavnikov. Prijave na prikaz delovanja naših varilnih aparatov CO2 so možne preko spletne strani, kjer si lahko vse izdelke ogledate ter preberete tudi tehnične podrobnosti. Ob CO2 varilnih aparatih ponujamo še aparate za varenje aluminija, pištole za varilne aparate, gorilnike, dodajni material, baterijske polnilce, CNC rezalne mize, varilno opremo…

Varilni aparati CO2 in drugi

Rabljene CO2 varilne aparate pregledamo, servisiramo in ugodno prodamo

CO2 varilni aparati so primerni za varjenje tankih materialov po MIG/MAG postopku. Brez njih delo v marsikateri industriji (kmetijski, avtomobilski ipd.) ne bi bilo mogoče, saj imajo zaradi možnosti dveh različnih načinov varjenja, zelo širok spekter uporabe. Pri nakupu varilnega aparata CO2 se je dobro odločiti za kvaliteto, enostavnost, priročnost in zanesljivost, saj vam bo le tako CO2 varilni aparat služil dolgo časa. Razmislite lahko tudi o nakupu rabljenega varilnega aparata CO2. Univerzalne varilne aparate CO2 je mogoče uporabljati na dva različna načina (MIG/MAG), pri vsakem pa se za varjenje uporablja drugačen plin. Pri MIG varjenju, s katerim se varijo barvne kovine, zlitine in legirana jekla se uporabljata žlahtna plina argon in helij, seveda pa so ti aparati namenjeni tudi za varjenje aluminija. Pri MAG postopku pa se uporablja ogljikov dioksid, zato jih pogosto imenujemo kar varilni aparati CO2. Ker debelina materiala ne sme presegati enega milimetra, so CO2 varilni aparati najprimernejši za tanko in srednje debelo pločevino ter za malo legirana konstrukcijska jekla. Najpogosteje jih boste našli v avtokleparskih in domačih delavnicah. Zaradi ugodnih cen je odlična rešitev nakup rabljenega varilnega aparata CO2, ki jih v našem podjetju servisiramo, natančno in zanesljivo pregledamo ter očistimo, da so spet takšni kot novi.

Co2 varilni aparati in pištole za varilne aparateCO2 varilni aparati

Kakovostni varilni aparat CO2, rabljen ali nov, po konkurenčni ceni

Če iščete vrhunski varilni aparat CO2 (inverterski varilni aparat) po ugodni ceni, ste v podjetju Pretent na pravem mestu, saj vam ponujamo izključno varilne aparate poznanih in priznanih proizvajalcev. Upamo si trditi, da spadajo med najkvalitetnejše znamke in so ne le pri nas, temveč tudi v tujini njihovi varilni aparati CO2 ter drugi tipi oz. modeli, med najbolj iskanimi. Le-ti nudijo visoko produktivno in ekonomično spajanje najrazličnejših materialov, ki so jim posamezni modeli prilagojeni. Ker se v našem podjetju ves čas trudimo zagotoviti najvišjo kakovost tudi pri rabljenih varilnih aparatih (CO2, TIG, MMA), nas stranke že poznajo in se z zaupanjem rade spet vrnejo. Tako kot pri drugih stvareh, je tudi pri CO2 varilnih aparatih nujna določena previdnost pri nakupu, saj je trg poln izdelkov (predvsem iz Vzhoda), ki nimajo zajamčenega servisa imajo pa vprašljivo kakovost. Torej, če želite kakovostni varilni aparat CO2, katerega odlike so vsestranska uporaba, trpežnost in dolga življenjska doba, si oglejte našo ponudbo. Prav tako nas lahko vedno pokličete če potrebujete rabljeni aparat, saj imamo različne modele na zalogi. Poleg tega boste pri nas našli še zaščitno opremo za varilce (varilne maske, očala, oblačila, rokavice, varilne predpasnike, rokavnike, varilne zavese…), potrošni material in priključke za posamezne varilne aparate, varilne mize, žice, jeklenke in vse ostalo, kar varilci potrebujejo.

Varjenje z varilnim aparatom CO2

CO2 varilni aparat za profesionalno in domačo rabo za ugodne plačilne pogoje

CO2 varilni aparat omogoča varjenje črne pločevine, varjenje s stoodstotnim CO2, nudi odlične varilne rezultate, z njim je enostavno upravljati, prav tako pa ga je lahko prenašati iz ene na drugo lokacijo. Pomeni najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, vse podrobne tehnične informacije pa si lahko ogledate na spletni strani. Z varilnim aparatom CO2 boste lahko varili po pulznem in kratkostičnem postopku. Zagotavlja izjemne rezultate in ima specializirane programe za varjenje črne pločevine, inox jekla, aluminija idr. Omogoča izjemno zanesljiv in stabilen oblok, pred nakupom pa ga je mogoče tudi preizkusiti. Pokličite nas ali pa nas obiščite v naših prostorih. Radi vam bomo svetovali.