Pošlji povpraševanje

Inverterski varilni aparati CO2, dajejo odlične rezultate

Smo družinsko podjetje Pretent d. o. o. in imamo dolgo tradicijo prodaje in servisiranja varilnih aparatov ter svetovanja o vsemu kar se tiče varjenja in varilnih tehnik. Pri nas lahko izveste vse o varilnih aparatih CO2 in drugih tipih, prav tako jih lahko tudi preizkusite. Ljudje nas poznajo že od leta 1990 ter se k nam radi vračajo, zaradi ponudbe kvalitetnih proizvodov ter strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitev. V spletni trgovini podjetja, lahko izbirate med različnimi inverterskimi varilnimi aparati CO2 za profesionalno, industrijsko ali domačo uporabo (MIG MAG, TIG), elektro varilnimi aparati (AC DC), plazma varilnimi aparati, ki delujejo po podobnem postopku kot TIG varilni aparati ter mnogimi drugimi produkti.

Varilni aparati CO2 oz. MIG MAG, katere pogosto ponujamo v akciji, združujejo dve vrsti varjenja, ki se izvajata po različnih postopkih. MIG varjenje, je varjenje z inertnim plinom argonom, MAG varjenje pa pomeni, da varjenje poteka s plinom CO2, zato te tipe varilnih aparatov, ljudje pogosto imenujejo kar varilni aparati CO2. Določeni kakovostni modeli, imajo programe, ki so posebej specializirani za delo s črno pločevino, saj omogočajo varjenje tudi s čistim CO2, dajejo pa odlične rezultate. Inverterski varilni aparati CO2 so priročni in lahki ter primerni za enostavno prenašanje iz enega na drugo delovišče, kar je še ena od dobrih lastnosti, ki vpliva na njihovo priljubljenost. Vse varilne aparate CO2, vključno z inverterskimi imamo na zalogi po ugodni ceni, obenem pa lahko najdete tudi akcije varilnih aparatov kjer so aparati še dodatno znižani. Obiščite nas v našem prodajnem salonu in se pridružite našim zadovoljnim strankam.

Varilni aparati in zaščitna oprema za varilce

Varilni aparati CO2 se ločijo glede na moč, velikost, težo in namen

V podjetju Pretent d. o. o., se z veseljem pohvalimo, da spadamo med največje ponudnike elektro varilnih aparatov CO2 v Sloveniji in našo ponudbo še širimo. Ves čas se seznanjamo z novostmi na domačem in tujih trgih ter skrbimo, da smo tako s ponudbo prodajnih artiklov, kot s storitvami, ki jih nudimo, v koraku z razvojem. Imamo veliko izbiro inverterskih varilnih aparatov CO2 za varjenje aluminija, železa in inoxa, zračne plazme in car spotterje – točkovne varilne aparate.

Varilni aparati CO2 se razlikujejo glede na moč, velikost, težo, uporabnost zato je najpomembneje, da pred nakupom veste za kaj oz. za kakšno delo ga boste potrebovali. Ena izmed naših storitev je tudi svetovanje. Stranke usmerimo k pravemu nakupu na način, da varilne aparate (CO2 in ostale) brezplačno preizkusijo, jih naučimo dela z njimi ter jim svetujemo vse potrebno. Vsi varilni aparati, tudi rabljeni in varilni aparati v akciji, imajo garancijsko dobo in zagotovljen servis z rezervnimi deli. Smo generalni zastopnik svetovno priznanih proizvajalcev in nudimo kakovostne elektro varilne aparate CO2.

Inverterski varilni aparati na zalogi – pogosto v akciji

Naša največja prednost je, da imamo večino inverterskih varilnih aparatov CO2 na zalogi, po ugodni ceni in so dobavljivi takoj, kar pomeni, da hitro izpolnjujemo želje naših strank, obenem pa jim lahko ponudbo vedno prilagodimo specifičnim potrebam ter naročimo vse kar te potrebujejo. Torej, ne glede na to ali vas zanimajo elektro varilni aparati, varilni aparati plazma ali katerikoli drugi, imamo v podjetju Pretent rešitev za vas. Obiščite našo spletno stran in si oglejte akcije varilnih aparatov. Prepričani smo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam in vas bodo naši varilni aparati CO2 in vsi ostali tudi navdušili.

Varilni aparati CO2 - akcijaVarilni aparati inverterski

Ne pozabimo na plazemsko varjenje s kakovostnimi varilnimi aparati plazma

Plazemsko varjenje s plazma varilnimi aparati, deluje po podobnem postopku kot varjenje TIG ter se odlikuje z izjemno natančnim varjenjem, še posebej tankih pločevin. Njegova dobra lastnost je, da popolnoma nadzoruje varilni oblok. Ta je močan in koncentriran in ima bolj globok uvar. Varilni aparat plazma omogoča tudi zelo hitro varjenje debelejših materialov, saj jih ni potrebno vnaprej pripravljati (zvarnega kota). Prav tako je varilni aparat plazma izjemno natančen pri varjenju in ima zaradi izjemne kakovosti tudi dolgo življenjsko dobo. Njegova wolframova elektroda je zaščitena, zato je ni potrebno pogosto pripravljati za varjenje in brusiti, saj se material nanjo ne nalaga. Posledično je tudi njena življenjska doba daljša, oblok pa kvalitetnejši in bolj natančen.

Ali ste vedeli, da lahko svoj varilni aparat nadgradite v plazma varilni aparat, tako da bo z njim mogoče variti tako ročno, kot robotsko ali avtomatizirano? Potrebujete le TIG izvor, plazemski gorilnik in modul ter vodni hladilnik. Strokovnjaki na tem področju, bomo z lahkoto prilagodili vaš TIG varilni aparat v plazmo. Prav tako vam bomo nudili vse potrebne informacije o inverterskih in elektro varilnih aparatih CO2 ter vam pokazali tudi varilne aparate v akciji iz naše bogate ponudbe.

RABLJENI VARILNI APARATI