Pošlji povpraševanje

Varilni aparati co2, za katerega skrbimo tudi po vašem nakupu

Varilni aparati co2 in drugi varilni aparati vseh vrst, kot so varilni aparat za obločno varjenje, elektro varilni aparat oz. varilni aparat AC DC, varilni aparati mig mag in varilni aparati tig ter še mnogi drugi, sestavljajo naš bogat nabor izdelkov vam na razpolago.

Varilni aparati co2 in varilni aparat za obločno varjenje, katere vam ponujamo, vas bodo navdušili. Naše podjetje je v poslu že dolgo časa in pri svojem delu smo uspešni. Vsako leto imamo več izkušenj. Seveda pa se vztrajno povečuje tudi število naših zadovoljnih strank, ki se z veseljem vedno znova vračajo k nam. Prisegamo na vrhunsko znanje, zaradi katerega smo dandanes najbolj viden dobavitelj varilne tehnologije v Sloveniji. Ponosni smo tudi na to, da smo majhno, a izjemno družinsko podjetje.


Znamke varilnih aparatov Co2 MIG - MAG

CEA

Aparati zname CEA nudijo veliko izbira virov napajanja na osnovi najnovejše tehnologije z vgrajenimi in ločenimi napajalniki za žice. Varilni aparati CEA nudijo veliko različnih rešitev z veliko programske opreme, zasnovane tako, da jo je vedno mogoče posodobiti, da lahko sledimo razvoju varilne tehnologije skozi čas. 

JASIC

Jasic ponuja široko paleto 12 - IGBT inverterskih MIG / MAG varilnih aparatov. V razponu od enofaznega 160-amperskega kompaktnega do trifaznega, 450-amperskega ločenega varilnega pretvornika. Nekatere ključne lastnosti, ki jih najdemo v ponudbi varilnih strojev MIG, so: digitalni merilniki, sinergični pomnilniki, pomnilnik pomnilnika, impulz, dvojni impulz, samodejna diagnostika, 4 rolo pogon, vodno hlajenje itd.

Varilni aparati Mig Mag   Varilni aparati CO2   Varilni aparat mig-mag


Varilni aparati co2 za najrazličnejše načine uporabe

Varilni aparati vseh vrst, kot so varilni aparati co2, varilni aparat za obločno varjenje, elektro varilni aparat oz. varilni aparat AC DC, katere vam ponujamo, se med seboj razlikujejo. Pri nas najdete aparate različnih razredov, tako da bodo pri nas z obiskom zadovoljne stranke vseh tipov. Prodajamo varilne aparate za profesionalce, domače uporabnike ali za industrijo. Naša dodatna prednost je to, da imamo zelo veliko zalogo, tako da boste v veliki večini primerov aparat lahko odpeljali kar takoj po nakupu.

PREVERITE PONUDBO VARILNIH APARATOV TIG

Servis varilnih aparatov za dolgoletno zadovoljstvo

Varilne aparate tudi servisiramo. Nismo namreč tak tip prodajalca, da bi aparat prodali in se potem zanj ne več zaimali. V primeru kakršnih koli težav ali rednega servisa vam bomo vedno na razpolago. Več na spletni strani Pretent.