Pošlji povpraševanje

Varilni aparati v podjetju Pretent zagotavljajo kakovostno varjenje

Varilni aparati so kakovostni aparati, ki omogočajo kvalitetno varjenje, ki je enostavno pojasnjeno, spajanje dveh ali več elementov v nerazdružljivo celoto. V podjetju Pretent, ki je majhno družinsko podjetje smo specializirani za prodajo kvalitetenih varilnih aparatov in ostalih aparatov za oblikovanje kovin, obenem pa nudimo tudi dodatno opremo in servisne storitve, tako da lahko resnično uživate v celoviti storitvi, zagotavljamo pa tudi ugodne cene. Nudimo vam različne vrste varilnih aparatov od inverterskih varilnih aparatov do prenosnih varilnih aparatov, vse pa je odvisno od vaših želja. V kolikor potrebujete varilne aparate za profesionalno rabo, je potrebno gledati višji cenovni razred, ki bo zagotovil izjemno kakovostno in natančno varjenje, nudimo pa tudi varilne aparate za domačo rabo, s katerimi boste kakovostno zvarili kakšen material doma, aparat pa boste imeli vseskozi pri roki. V kolikor vas zanima varjenje tako za domačo ali profesionalno rabo, je podjetje Pretent pravi naslov za vas, obenem pa smo ponosni na to, da se naše stranke z veseljem vračajo k nam saj nudimo kakovostno opremo po ugodni ceni. Prepričani smo, da boste navdušeni tudi vi.

Inverterski varilni avtomat

Varilni aparati – različni aparati za različne postopke

V podjetju Pretent imamo pestro izbiro različnih inverterskih varilnih aparatov, ki so primerni za različne postopke, odvisno od vaših želja in potreb. Varilni aparati za točkovno varjenje se uporabljajo pri uporovnem varjenju, ki je eden od najbolj razširjenih postopkov, ključno pri njem pa je, da dve bakreni elektrodi stisneta varjenca. Kakovostni varilni aparati za točkovno varjenje obdelujejo različne vrste kovin od aluminija, jekla, inoxa in barvnih kovin, nujen predpogoj je le, da so kovine pred obdelavo čiste. Naslednji varilni aparati so aparati za obločno varjenje ali mma varilni aparati, ki so vsestransko uporabni, z njimi pa dosegamo tako izjemno kakovostne zvare kot manj kvalitetne zvare. Primerni so tako za manj izkušene varilce, kot profesionalce, so enostavni za uporabo in vzdrževanje, tako da se za njih odločajo tudi tisti, ki jih imajo zgolj za domačo uporabo. Mig Mag varilni aparati so izjemno priljubljeni, omogočajo varjenje različnih materialov, rezultati pa so visokokakovostni zvari. So odlična izbira za obdelavo nelegiranih in nizko legiranih jekel in neželeznih kovin, obenem pa jih v našem podjetju dobite po resnično ugodni ceni. Ne glede na izbiro varilnega aparata vam v podjetju Pretent zagotavljamo kakovost aparatov, odlično varjenje in predvsem ugodno ceno, ki je dosegljiva vsem.

vrhunska avtomatska varilna maskavariilna maska za varno varjenje

Varilni aparati za profesionalno in domačo uporabo

V našem podjetju lahko stranke izbirajo med različnimi aparati in opremo za profesionalno rabo, ki zagotavljajo visoko kakovostne rezultate, aparati za industrijsko uporabo ter aparati in opremo, ki je namenjena predvsem za domačo uporabo. Ravno v različni kakovosti in pestri izbiri tiči razlog, da so naše stranke tako profesionalni varilci, kot osebe, ki želijo varjenje opravljati doma in sami narediti določeno delo. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo različne varilne aparate za različne postopke varjenja, fiksne in prenosne varilne aparate, za tiste, ki delajo veliko na terenu, obenem pa lahko pri nas najdete tudi dodatno varilno opremo kot so varilne maske in zaščitna obleka. Varjenje je izjemno priljubljen postopek, zato je nujno, da si zagotovite kakovostne aparate, ki vam bodo dobro služili in s katerimi boste dosegli rezultate, ki si jih želite. Poleg prodaje varilnih aparatov se ukvarjamo tudi s strokovnimi servisnimi storitvami, tako da imate na enem mestu celovito ponudbo. Večino proizvodov imamo stalno na zalogi, zato hitro izpolnjujemo zahteve naših strank, obenem pa za njih zagotavljamo tako servisne storitve kot tudi nadomestne dele. Ob nakupu boste tako popolnoma mirni in verjamemo, da vam bodo naši inverterski varilni aparati dobro služili.

OGLEJTE SI TUDI OSTALO PONUDBO PODJETJA PRETENT d. o. o.