Pošlji povpraševanje

Namizne krožne žage za les za domače in profesionalne mojstre

Namizne krožne žage za les so zelo priročno domače orodje. S pomočjo namizne krožne žage za les lahko obdelujete les in iz njega ustvarjate najrazličnejše izdelke. Krožna žaga les namreč odreže ravno in stabilno, prav zato so nepogrešljivo orodje v domačih delavnicah in podjetjih. S pomočjo kakovostne krožne žage za les lahko dobro delajo tudi tisti, ki nimajo tako mirne roke, da bi les denimo ročno obdelali z motorno žago, dela z njo pa se je mogoče naučiti hitro. Prav tako so namizne krožne žage za les zelo priročne tudi pri pripravi drv, ki jih mnogi še vedno uporabljajo za kurjenje, saj so iz leta v leto bolj iskani kamini z odprtim ognjem.

S krožno žago za les lahko metrska drva narežete sami in s tem prihranite stroške razreza ali pa čas prijateljem, ki bi jih v nasprotnem primeru prosili za pomoč. Seveda pa je tako kot pri vsakem drugem orodju, pomembna kvaliteta namizne krožne žage za les. Modeli, ki so vam na voljo v našem podjetju so visokokvalitetni, cenovno zelo ugodni v primerjavi s konkurenčnimi, imajo garantiran servis in možen nakup potrošnega materiala in rezervnih delov. Krožna žaga za les, ki jo boste kupili pri nas bo v celoti izpolnila vaša pričakovanja ter vas presenetila s svojo natančnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo.

Perfect - namizna krožna žaga

Namizne krožne žage za les, morajo biti visokokvalitetne

Kdorkoli dela oziroma ustvarja iz in z različnimi materiali, se običajno zaveda, da je poleg samega znanja in izkušenj, pomembno tudi dobro in kakovostno orodje, na katerega se lahko zanese, da bo to delovalo brezhibno in natančno. Brez znanja ni dobrega izdelka, vendar slednjega tudi ni brez dobrega orodja. Še tako sposoben mojster lesarstva oz. mizarstva ne more ustvarjati popolnih proizvodov brez odlične namizne krožne žage za les. Z namizno varianto bo delo v delavnici več kot enostavno, ročne krožne žage pa lahko odnesete s seboj na teren in si olajšate delo.

Samo dobra krožna žaga za les omogoča vrhunski in natančen rez, brez cefranja robov in poškodb materiala, prav tako pri upravljanju z njo ni potrebno vršiti veliko fizične sile, saj tudi debelejše kose prežaga kot bi rezali maslo. Zadostna moč motorja je za kvalitetno opravljeno delo ključna, zato je mogoče dobiti namizne in ročne krožne žage za les različnih jakosti. Zmogljivost modela izberete glede na material, ki ga boste najpogosteje žagali in glede na delo katerega mislite opravljati. Naša krožna žaga les odreže popolno, zato vam priporočamo, da se seznanite s tehničnimi podrobnostmi posameznih artiklov, da boste lažje izbrali pravo in da vam bo ta res dobro služila.

Sirio krožna žaga za kovinePerfect - kakovostna krožna žaga

Krožna žaga za les je danes cenovno ugodna

Pred nekaj desetletji je bilo pri nas zelo težko kupiti kvalitetno orodje in aparate, zato se je večina profesionalnih in pa tudi ljubiteljskih mizarjev ter drugih obrtnikov, ponj odpravila v tujino. Nakup onstran meje ni potekal tako enostavno, kot se to dogaja danes. Po kakovostne krožne žage so večinoma hodili v Italijo in Nemčijo, taista podjetja pa še danes veljajo za najboljša oz. najkakovostnejša. Kaj pa cene? Tudi cene namizniznih in ročnih krožnih žag za les so bile včasih vrtoglave, danes pa lahko precej zmogljive aparate dobite za zelo ugodne cene.

Na srečo dobite danes izvrstno krožno žago za les po ugodni ceni tudi v našem podjetju. Ni vam treba hoditi čez mejo, saj vam jo v našem podjetju ponujamo skorajda na pragu vašega doma. Poleg krožnih žag za les, si lahko na naši spletni strani ogledate tudi ponudbo tračnih žag istega, priznanega, italijanskega proizvajalca Imet, ki se je uveljavil z vrhunsko kakovostjo krožnih oz. tračnih žag ter druge strojne opreme. Le-te so primerne za rezanje litega železa in visoko trdnega jekla, zato imajo širok spekter uporabe. Upravljanje z njimi je enostavno, tako kot z namiznimi žagami za les, ob primernem vzdrževanju in rednem servisiranju imaj izjemno dolgo življenjsko dobo, njihove zmogljivosti pa se tudi z leti ne zmanjšajo. Naše namizne krožne žage za les so visokokakovostne in varne, kljub temu delo z njimi zahteva maksimalno previdnost in zbranost. Pokličite nas za dodatne informacije ali pa nam pošljite povpraševanje. Radi vam bomo svetovali.

V PONUDBI TUDI TRAČNE ŽAGE