Toplotna črpalka zrak voda - cena naprave za ogrevanje vode

Cena toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje sanitarne vode je med najnižjimi cenami naprav, ki so namenjene ogrevanju stanovanja ali sanitarne vode. Toplotna črpalka zrak voda (visokotemperaturna ali nizkotemperaturna) je prav iz tega razloga najpogostejša izbira, za katero se odločijo uporabniki. Glede na dokaj ugodno ceno nam toplotna črpalka zrak voda zagotovi tudi velike prihranke pri stroških ogrevanja. Ker izkorišča povsem brezplačno energijo, je poraba električne energije v primeru ogrevanja s toplotno črpalko zelo nizka - cena je samo še dodatna prednost nakupa toplotne črpalke zrak voda 8kW oziroma 200l. Če napravo uporabimo za ogrevanje sanitarne vode ali prostorov, bomo zaradi ugodne cene poskrbeli za praktično najugodnejšo in najboljšo opcijo. Cena je ugodna tudi zato, ker toplotna črpalka zrak voda ne zahteva večjih posegov pri namestitvi in zato ne prinaša dodatnih stroškov. Preverite ceno toplotne črpalke 8kW.

cena toplotna črpalka zrak voda 8kW


Toplotna črpalka zrak voda - odlično razmerje med ceno in prihranki

Toplotna črpalka zrak voda 8kW in 200l uporabnike navduši tudi z idealnim razmerjem med ceno in prihranki pri stroških ogrevanja. Če se odločite za eno izmed toplotnih črpalk Orca Collwex, ki si jih lahko ogledate v ponudbi podjetja ORCA ENERGIJA, si boste tudi sami zagotovili idealno razmerje med ceno in prihranki in se tako pridružili številnim zadovoljnim uporabnikom toplotnih črpalk z ugodno ceno. Naše toplotne črpalke lahko kljub ugodni ceni primerjate z mnogo dražjimi toplotnimi črpalkami, katerih cene so vrtoglavo visoke - gre predvsem za tiste, ki energijo črpajo iz podtalne vode ali iz zemlje. Če torej iščete najboljšo toplotno črpalko zrak voda za ogrevanje z ugodno ceno (8kW, 200l), potem lahko prenehate z iskanjem, saj ste jo pravkar našli!

Cena toplotne črpalke za ogrevanje


Toplotne črpalke za ogrevanje imajo mnoge prednosti

Če se boste odločili za okolju prijazen način ogrevanja z uporabo toplotne črpalke zrak voda, ne boste deležni le ugodne cene in prihranka, temveč tudi drugih prednosti, ki jih ima toplotna črpalka z ugodno ceno. Toplotne črpalke v vseh primerih uporabljajo povsem brezplačen vir energije (pri napravi zrak voda je to seveda zrak), prispevajo k znižanju cene stroškov ogrevanja, so prijazne do okolja in bivanja, njihovo delovanje pa je neslišno in nemoteče. Poleg tega si uporabnik pri nakupu toplotne črpalke zrak voda z ugodno ceno zagotovi manjšo potrebo po vzdrževanju, kar pa za druge ogrevalne sisteme ne moremo trditi. Nekatere toplotne črpalke poleti zagotavljajo tudi hlajenje, nenazadnje pa imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo - od 30 do 50 let, kar pomeni, da so zelo zanesljiv vir ogrevanja.

VISOKOTEMPERATURNA TOPLOTNA ČRPLAKA Z 200L BOJLERJEM


Cena toplotne črpalke zrak voda in varčevanje z energijo

Vsakdo, ki je investiral v nakup toplotne črpalke zrak voda 200l ali 8kW, je zaradi ugodne cene ogrevanja s toplotnimi črpalkami navdušen nad koriščenjem toplote, ki prihaja iz brezplačnih virov energije. Poleg cene toplotne črpalke ne pozabite preveriti tudi drugih lastnosti toplotne črpalke - ta mora biti učinkovita, imeti mora dolgo življenjsko dobo, s proizvajalcem pa se posvetujte tudi o njeni namestitvi - v primeru naprave zrak voda s tem ne boste imeli težav, ker posebna montaža oziroma vgradnja ni potrebna. Namestimo jo lahko kar na grelnik. Ker pa je prav cena tista, ki pogosto odloča o tem, ali bomo toplotno črpalko kupili ali ne, mnogi kljub številnim prednostim pri nakupu naprave še zmeraj oklevajo. Toplotna črpalka zrak voda 8kW ali 200l je pogosteje uporabljena kot naprave, ki izkoriščajo druge vire energije, saj je njihova cena bistveno dražja - pri tem pa je potrebno pomisliti tudi na 75% prihranek pri ogrevanju. Če še vedno oklevate in ne veste, ali se nakup toplotne črpalke splača, preverite pri strokovnjakih iz podjetja Orca Energija, ki vam bodo z veseljem svetovali in to povsem brezplačno.