Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke za ogrevanje so primerne za vse vrste objektov


Toplotne črpalke za sanitarno vodoV našem podjetju vam nudimo toplotne črpalke za ogrevanje Orca Coolwex po ugodnih cenah. Naše cenovno ugodne toplotne črpalke Orca Coolwex za ogrevanje presegajo vse stroge evropske standarde za kakovost kar dokazujejo certifikati neodvisnih institucij v EU. Cena toplotne črpalke za ogrevanje je ugodna, sploh, če izkoristite subvencijo Orca ali subvencijo Eko sklada. Za ogrevanje se uporabljajo tri vrste cenovno ugodnih toplotnih črpalk: visokotemperaturne, nizkotemperaturne in toplotne črpalke za velike objekte. Cenovno ugodne visokotemperaturne toplotne črpalke so primerne za starejše slabše izolirane hiše, ki uporabljajo za ogrevanje klasičen radiatorski sistem. Nizkotemperaturne cenovno ugodne toplotne črpalke se vgrajujejo v novogradnje ali v starejše objekte z dobro izolacijo s talnim, stenskim ali stropnim režimom ogrevanja. Cenovno ugodne toplotne črpalke za velike objekte pa omogočajo povezovanje več enot v kaskade. Toplotne črpalke za velike objekte, ki jih nudimo po ugodnih cenah imajo eno notranjo enoto na katero je mogoče priklopiti dve, tri ali štiri zunanje enote.


Za ogrevanje bazena je toplotna črpalka najugodnejša rešitev


Toplotne črpalkeToplotna črpalka za ogrevanje bazena je zelo dobra investicija, saj vam prihrani veliko denarja, ki bi ga porabili pri klasičnem ogrevanju bazena. Investicija je na začetku malo višja, je pa prihranek dolgoročno gledano zelo velik. Toplotna črpalka vam omogoča večji izkoristek bazena, saj lahko uporabljate bazen skozi celo leto zaradi primerne temperature vode za kopanje.

CENA TOPLOTNE ČRPALKE


Toplotne črpalke imajo vgrajen rezervoar za ogrevanje sanitarne vode


Poleg ogrevanja prostorov, naše cenovno ugodne toplotne črpalke ogrevajo tudi sanitarno vodo, kar je zelo ekonomično. V ponudbi imamo cenovno ugodne toplotne črpalke za ogrevanje zrak voda za uporabo v stanovanjskih objektih, ki imajo vgrajene 200 l ali 300 l bojlerje v katerih se ogreva sanitarna voda. Za dodaten prihranek pri ogrevanju je pri nekaterih modelih cenovno ugodnih črpalk možen dodaten priklop solarnih kolektorjev. Bojlerji imajo antilegionelno zaščito in 5 letno garancijo.

TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO