Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka - cena toplotnih črpalk in ugoden cenik servisa

Cena toplotnih črpalk zrak voda in cenik servisa toplotne črpalke ni bil še nikoli tako ugoden, kot je v podjetju Orca Energija d.o.o., ki se ukvarja z investicijo znanja v proizvodnjo ogrevalnih sistemov po odlični ceni: ogrevalnih toplotnih črpalk in TČ za sanitarno vodo.


Njihovo poslanstvo je, da s pomočjo investicije znanja v inovativno ogrevanje omogočajo ogrevanje po nižji ceni, na način nižje porabe energije toplotne črpalk in izrabe obnovljivih virov energije, ki vpliva na to, da je cena sekundarnih virov, ki jih le ta potrebuje, nižja.

OGLEJTE SI CENE TOPLOTNIH ČRPALK


Poleg odličnih cen ogrevanja na način zrak voda, ki pomenijo ugodno in poceni investicijo v toplotno črpalko, ima podjetje Orca Energija d.o.o tudi odličen cenik rednega servisa - cena le tega, je zelo ugodna. Desjtva so jasna. Pri Orci se splača vse od cene toplotne črpalke do morebitnega servisa.

Servis toplotnih črpalk zrak voda - cena je ugodna, odnos profesionalen

Preverite cenik servisa toplotnih črpalk podjetja Orca Energija d.o.o., ki je profesionalen, strokoven in ima ugodno ceno.

servis toplotne črpalke zrak voda


Z rednim in ugodnim servisiranjem toplotne črpalke, skrbimo za njeno maksimalno funkcioniranje, ki omogoča konstanto optimalno izrabo primarnih virov energije - pri toplotni črpalki zrak voda, je to zrak, in s tem nižjo porabo sekundarne energije, zaradi česar je cena ogrevanja nižja.


Na spletni strani Orca Energija d.o.o., je objavljen obrazec: »Naročanje rednega letnega servisa«, kjer lahko enostavno preko spleta naročimo redni letni pregled po ugodni ceni, na način, da preprosto sledimo navodilom in vnesemo podatke o modelu, serijsko številko, prodajalca in datum nakupa toplotne črpalke ter monterja, ki je montiral toplotno črpalko.


Ta isti obrazec, lahko uporabimo tudi v primeru servisiranja napake, ki jo bodo v podjetju Orca Energija d.o.o. odpravili ažurno po nizki ceni. Seveda razumemo, da je je najprej potrebno pogledati cenik toplotnih črpalk, preden se lahko odločimo za nakup.


Preko omenjenega obrazca, naročamo tudi poceni servis za: toplotno črpalko za sanitarno vodo, klimatsko napravo, peletni kamin, prezračevanje PICO 50 ali IR panel.

investicija v toplotno črpalko - cena