Vzdrževanje dimnikovVzdrževanje dimnikov je nujno potrebno za zagotavljanje požarne varnosti

Vse sisteme v hiši je potrebno vzdrževati. Slednje velja tudi za dimniške sisteme. Vzdrževanje dimnikov je delo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo delo opravili kvalitetno in natančno. Vseeno pa lahko veliko postorimo tudi sami.

Vzdrževanje dimnika mora biti redno. Ob rednem vzdrževanju dimnika se možnost za nastanek požara namreč izjemno zmanjša. Če se dimnik redno ne vzdržuje, obstaja realna možnost nastanka požara.

SLOVENSKI DIMNIKI - TRADICIONALNA GRADNJA Z MODERNIMI REŠITVAMI

Sanacija dimnika v podjetju OGM je kvalitetna in ugodna

V primeru, ko ob vzdrževanju dimnika ugotovimo, da je naš dimnik dotrajan, se je potrebno odločiti za sanacijo cevi dimnika. Sanacija zidanih dimnikov je enostavnejša, kot je bila v preteklosti, saj dimnik največkrat povrtamo in vanj vstavimo cev iz inoxa, ki lastnosti dimnika izboljša, prav tako pa podaljša tudi njegovo življenjsko dobo. Inox cev je odporna na temperaturne razlike in tudi na druge mehanske vplive, njena življenjska doba pa je tako dolga.

dimnik sanacija

Cena sanacije dimnikov je ugodna, storitev pa kvalitetna

Cena sanacije dimnikov in njihovega vzdrževanja v podjetju OGM je nizka, vse storitve pa opravimo kakovostno in natančno. Cene sanacije dimnikov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani in se odločite za sanacijo dimnika še danes.

Obiščite nas in se pozanimajte o cenah sanacije dimnikov ter o kvalitetni storitvi, ki vam jo ponujamo

Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o cenah sanacije dimnika prepričate na lastne oči. Ob obisku vas bo sprejela ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala odgovoriti na vprašanja, ki se vam še zastavljajo ter vam opisala postopek vzdrževanja dimnikov in njihove sanacije. Za dodatna vprašanja smo na voljo tudi po telefonu ali e-mail naslovu, kjer odgovorimo hitro in natančno.