Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke porabijo za ogrevanje malo elektrike


toplotna črpalka Mitsubishi cenikToplotne črpalke za ogrevanje vam prihranijo veliko pri porabi energije za ogrevanje in hlajenje prostorov ter za ogrevanje sanitarne vode. V našem prodajnem programu imamo toplotne črpalke za ogrevanje z zunanjimi enotami Mitsubishi. Toplotne črpalke z zunanjimi enotami Mitsubishi so zelo kvalitetne in imajo odlične ogrevalne sposobnosti. Novi modeli zunanjih enot Mitsubishi Zubadan za ogrevanje imajo napredni obvodni krog Flash Injection, ki s pomočjo dveh obtočnih sistemov izboljša volumen kroženja plina. Ta napredna tehnologija omogoča toplotnim črpalkam z zunanjimi enotami Mitsubishi Zubadan zanesljivo in učinkovito ogrevanje objektov in sanitarne vode v najhladnejših predelih. Toplotne črpalke z zunanjimi enotami Zubadan imajo nominalno ogrevalno moč do -15⁰C, s pomočjo drugega vira pa je delovanje toplotne črpalke zagotovljeno do -28⁰C zunanje temperature.


Cenik toplotnih črpalk z zunanjimi enotami Zubadan vam pošljemo po pošti

toplotne črpalke za ogrevanjeCenik za toplotne črpalke z zunanjimi enotami Mitsubishi dobite z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje. Naše osebje vam bo predstavilo cenik in vam bo pomagalo izbrati najprimernejšo toplotno črpalko z zunanjo enoto Mitsubishi za vaš dom. Zubadan je nov izboljšan model zunanjih enot Mitsubishi toplotnih črpalk. Tudi za zunanje enote toplotnih črpalk Mitsubishi Zubadan dobite cenik na podlagi izpolnjenega obrazca. Nov model zunanjih enot Zubadan ima nov ventilator in obod kompresorja, ki omogočata še tišje delovanje naprave. Ima tudi kompaktnejšo obliko zunanje enote ter novo obliko podstavka zunanje enote, ki zaradi izboljšane oblike nudi boljšo drenažo.

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK


Toplotna črpalka za svoje delovanje oziroma ogrevanje črpa energijo iz zraka

Poraba elektrike pri toplotni črpalki zrak voda je zelo majhna, saj jo rabi samo za delovanje kompresorja in ventilatorja. Zmotno je prepričanje, da toplotna črpalka porabi veliko elektrike. Poraba elektrike je odvisna od modela toplotne črpalke in od temperature vhodnega zraka iz katerega črpa toploto. Če je zunanja temperatura zelo nizka, toplotna črpalka za svoje delovanje rabi drug vir energije, ki je lahko vgrajen električni grelec. V tem primeru se poraba elektrike poviša. Koliko elektrike porabi toplotna črpalka za sanitarno vodo je odvisno tudi od porabe tople vode v gospodinjstvu. Večja poraba tople vode zahteva več energije.

TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO