Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje po ceni, ki vas bo navdušila

Toplotna črpalka po ceni, ki je konkurenčna in kvaliteti, ki navdušuje? Pri nas je to mogoče. Toplotne črpalke predstavljaje enega najbolj priljubljenih načinov ogrevanja bivalnih prostorov in sanitarne vode, saj omogočajo velike prihranke. Delovanje ogrevalne toplotne črpalke zrak voda je enostavno in cenovno ugodno, saj za svoje delovanje uporablja zrak, ki je popolnoma brezplačen vir energije, ter električno energijo v majhnem deležu. Prav zato je tovrstna črpalka odlična rešitev za vaš dom. V naši ponudbi je visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda po ceni, ki vas bo prav tako navdušila. Izberete pa lahko tudi nizkotemperaturno izvedbo. V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo celovito storitev na enem mestu - od strokovnega svetovanja pri izbiri črpalke, vse do montaže in rednega vzdrževanja v obliki rednih servisov naprave.

KAKŠNA JE CENA TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA ZA OGREVANJE?


Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda - cena naj ne igra najbolj pomembne vloge pri izbiri

Čeprav je cena črpalk navadno eden glavnih razlogov, zakaj se za nekaj odločimo ali ne odločimo, pa pri izbiri toplotne črpalke ne bi smela igrati najbolj pomembne vloge. Investicija v toplotno črpalko je v začetku lahko nekoliko večja, vendar se vam bo v hitrem času povrnila, saj boste dolgoročno z njo veliko prihranili pri stroških ogrevanja. To še posebno velja za stroške električne energije, če ogrevate vodo v klasičnem električnem bojlerju. Kot veste, sodijo električni bojlerji med največje porabnike električne energije in mar ne bi bilo lepo, če bi se stroški drastično znižali? Samo pomislite, kaj bi lahko s prihranki kupili. Mi vam svetujemo, da si ogledate našo ponudbo toplotnih črpalk in nas povprašate za nasvet. Ekipa strokovno usposobljenih delavcev, zaposlenih v našem podjetju, vam bo z veseljem priskočila na pomoč in vam svetovala, katera črpalka je najboljša rešitev za vas. Predstavili vam bomo tudi cene toplotnih črpalk zrak voda in cene z montažo. Mogoče pa vas bo tudi cena prepričala, saj je konkurenčna in ugodna.

visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda cena


Kako deluje toplotna črpalka za ogrevanje?

Toplotna črpalka zrak voda deluje tako, da za svoje delovanje izkorišča toploto zraka, obnovljivega vira energije, ki se nahaja povsod okoli nas. Prav tako pa potrebuje delež električne energije, ki pa je v primerjavi z zrakom minimalen. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda predstavlja enega najbolj učinkovitih in cenovno najbolj ugodnih načinov ogrevanja, saj se vam cena investicije povrne v zelo kratkem času. Naše najboljše črpalke, ki delujejo s pomočjo zraka, se lahko pohvalijo z izredno visokimi grelnimi števili, varčno pa delujejo tudi pri nizki zunanji temperaturi.


Subvencije Eko sklada za namestitev toplotne črpalke

Toplotna črpalka zrak voda je lahko vaša po še bolj ugodni ceni, saj lahko sedaj pridobite tudi subvencijo Eko sklada za postavitev črpalke. Ko se naše stranke odločajo za nakup črpalke, jih vedno opozorimo na razpis za subvencije. Subvencija pomeni, da vam črpalke ne bo potrebno plačati v celoti, saj lahko pridobite nepovratna finančna sredstva in na tak način ceno investicije močno znižate. Za pridobitev subvencije mora biti črpalka tudi pravilno montirana, za kar bomo poskrbeli mi. Tudi cena montaže je pri nas ugodna. Zakaj ne bi izkoristili takšne priložnosti? Cena za toplotno črpalko se bo v tem primeru močno znižala. Pa ne le to. Uporaba tovrstne črpalke zrak voda je tudi prijazna do okolja, prav tako kot tudi prijazna do vaše denarnice.

Toplotna črpalka (cena z montažo)


Visokotemperaturna toplotna črpalka po ugodni ceni

Za ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorskim ogrevanjem in pripravo sanitarne vode v vgrajenem bojlerju je odlična rešitev visokotemperaturna toplotna črpalka. Cena tovrstne črpalke je konkurenčna in dostopna, črpalka pa je primerna za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov. V naši ponudbi so tri izvedbe črpalke, ki delujejo na zrak, in sicer Duo/Double 200, DOu/Double 300 in 300 Solar ter Mono/single.