Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda cenikNajboljša toplotna črpalka zrak voda z minimalno porabo elektrike po ugodni ceni


Če potrebujete učinkovito, zanesljivo, energetsko varčno in kvalitetno toplotno črpalko, potem ste na pravem mestu. V podjetju Orca Energy d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode. Naše poslanstvo je strankam zagotoviti najboljšo toplotno črpalko zrak voda po ugodni ceni, ki bo pripomogla k boljši kvaliteti bivanja in znižanju stroškov ogrevanja. Pri nas boste dobili kvalitetne in zanesljive - z eno besedo - najboljše toplotne črpalke zrak voda, ki pri svojem delovanju ne porabijo veliko elektrike oziroma električne energije, saj je glavni vir delovanja toplotne črpalke zrak. Delovanje vaše toplotne črpalke bo brezhibno ob rednem servisiranju in vzdrževanju, za kar poskrbimo mi.


Najboljše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak vodaCelovita ponudba: od svetovanja do montaže in servisiranja toplotnih črpalk zrak voda


Naša ponudba je celovita, od strokovnega svetovanja, montaže pa do rednega servisa. Naše toplotne črpalke zrak voda (visokotemperaturne, nizkotemperaturne in toplotne črpalke za večje objekte) so narejene iz najbolj kakovostnih materialov in estetsko dovršene. Za vse naše toplotne črpalke ponujamo tudi garancijo, s čimer jamčimo za kakovost svojih izdelkov. Cena, ki jo boste plačali za brezhibno delujočo toplotno črpalko z nizko porabo elektrike, je ugodna, saj boste dolgoročno veliko prihranili pri stroških ogrevanja. Za nakup toplotne črpalke pa lahko pridobite tudi nepovratna sredstva iz EKO sklada. Za vse informacije smo vam na voljo vsak delavnik, lahko pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo celotno ponudbo in končno ceno.


Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda - ugodna cena, maksimalen izkoristek


V praktično vsak prostor lahko namestite visokotemperaturno toplotno črpalko zrak voda, ki omogoča tudi ogrevanje sanitarne vode. Primerna je za radiatorsko ogrevanje dve- do tričlanskih gospodinjstev, saj ima vgrajen 200-litrski bojler za sanitarno vodo. Najboljše toplotne črpalke zrak voda, ki jih boste dobili pri nas niso samo enostavna, ampak tudi cenovno izredno ugodna izbira. Poleg tega, da je energetsko varčna in da za svoje delovanje porabi minimalno električne energije, je okolju prijazna rešitev za ogrevanje vašega doma. če želite najboljše, izberite toplotne črpalke zrak voda Orca.

TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE

SANITARNA TOPLOTNA ČRPALKA ZEUS