Pošlji povpraševanje

Cena toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode


Toplotna črpalka za sanitarno vodo cenaCena toplotne črpalkeza sanitarno vodo
kupcem prinaša ogromno prednosti. V prvi vrsti naj omenimo možnost prihrankov več kot 60% na leto, saj črpalke učinkovito nadomeščajo bojler oziroma druge načine ogrevanja sanitarne vode. V primerjavi z drugimi načini ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalko, je odločitev za ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko odlična rešitev, saj črpalka kot vir delovanja uporablja zrak, s čemer se poraba električne zmanjša do kar 75%. Pri nakupu toplotne črpalke po ugodni ceni vam pripada tudi do 5 let garancije. V podjetju ORCA ENERGIJA vam bomo z veseljem predstavili številne druge prednosti, ki nam jih nudijo toplotne črpalke v primerjavi z drugimi in precej dražjimi načini ogrevanja, ki niso najbolj varčni. Prav tako boste pri nakupu toplotne črpalke v našem podjetju deženi tudi 500€ ORCA subvencije, zaradi česar se nakup zares splača. Delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo je izjemno učinkovito, zato so toplotne črpalke najboljši nadomestek drugih naprav za ogrevanje sanitarne vode, prav tako pa so tudi izjemno praktične in jih je mogoče postaviti v kateri koli prostor.


Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko prinaša prihranek


Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko prinaša tudi prednosti za druge prostore. S toplotnimi črpalkami, ki jih najdete v podjetju ORCA ENERGIJA, lahko poleg ogrevanja sanitarne vode dosežete tudi hlajenje drugega prostora, v katerega toplotna črpalka oddaja zrak. Ugodna cena toplotne črpalke je le še eden izmed razlogov, zakaj se odločiti za ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko. V podjetju ORCA ENERGIJA vam nudimo akcijo toplotnih črpalk za sanitarno vodo - izkoristite jo in prihranite tudi vi.

VEČ O TOPLOTNI ČRPALKI


Toplotna črpalka za sanitarno vodo - cena za ogrevanje sanitarne vode


ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalkoToplotna črpalka za sanitarno vodo deluje do -10°C temperature vstopnega zraka. Ker lahko z njimi ohlajamo sosednji prostor, hkrati pa si zagotovimo prihranek pri ogrevanju sanitarne vode tudi do 60% na leto, so toplotne črpalke odličen način za ogrevanje sanitarne vode. Ugodno ceno toplotnih črpalk za sanitarno vodo vam nudimo tudi v podjetju ORCA ENERGIJA, kjer vam bomo z veseljem predstavili tudi shemo priklopa toplotne črpalke za sanitarno vodo. Obiščite nas in izberite ORCA subvencijo pri nakupu nove toplotne črpalke. Za povpraševanje pišite na naši spletni strani: http://si.orcaenergy.eu/inquiry/