Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak-vodaNajboljša toplotna črpalka zrak-voda in toplotna črpalka za sanitarno vodo z montažo


V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Trudimo se, da bi s svojo strokovnostjo, znanjem, inovativnostjo in usmerjenostjo k strankam poskrbeli, da boste z našimi toplotnimi črpalkami znižali stroške ogrevanja in poleg še prihranili. Ker nam zadovoljstvo kupca pomeni največ, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri toplotne črpalke zrak-voda ali toplotne črpalke za sanitarno vodo, prav tako pa bomo poskrbeli za montažo, če boste to želeli.


Najsodobnejše toplotne črpalke zrak-voda in visokotemperaturna toplotna črpalka


najboljša toplotna črpalka zrak vodaToplotne črpalke zrak-voda Orca Coolwex so visokokakovostne toplotne črpalke in v primerjavi z drugimi viri pomenijo najnižje stroške ogrevanja. Glavni vir energije za ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda je zrak, ki je brezplačen. Za samo delovanje pa toplotna črpalka porabi zelo malo energije. Ne glede na to, kateri sistem ogrevanja ali hlajenja imate nameščen v hiši, mogoče ga je priklopiti na ogrevalno toplotno črpalko zrak-voda. Najboljše toplotne črpalke zrak voda in najsodobnejše toplotne črpalke zrak-voda omogočajo enostavno regulacijo toplotne črpalke kar preko vašega pametnega telefona ali računalnika. Med ogrevalnimi toplotni črpalkami zrak-voda lahko izberete visokotemperaturno toplotno črpalko zrak voda (primerna je za ogrevanje celotne površine stanovanja, ki ima radiatorsko ogrevanje ter za ogrevanje sanitarne vode v bojlerju), nizkotemperaturno toplotno črpalko (ki je odlična za ogrevanje s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem) ali toplotne črpalke za večje objekte.

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH ZA OGREVANJE


Znižajte stroške ogrevanja sanitarne vode z najboljšimi toplotnimi črpalkami


Toplotna črpalka za sanitarno vodo Orca bo stroške ogrevanja sanitarne vode znižala za do kar 60 % na leto. Toplotne črpalke za sanitarno vodo za svoj glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar stroške porabe elektrike občutno zmanjša. Poleg ogrevanja sanitarne vode pa toplotna črpalka učinkovito hladi tudi sosednji prostor. Če ste v dvomu, katero toplotno črpalko izbrati, se obrnite na naše delavce, ki so strokovno izjemno dobro podkovani. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu toplotne črpalke zrak voda z montažo.