Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke za ogrevanje so dobra dolgoročna naložba

toplotna črpalka za ogrevanje cenikToplotne črpalke za ogrevanje zrak voda Orca Coolwex, ki jih imamo na našem ceniku, presegajo najstrožje standarde o delovanju in kakovosti, kar dokazujejo certifikati neodvisnih strokovnih institucij v Europski uniji. Na našem ceniku imamo dve vrsti toplotnih črpalk za ogrevanje in hlajenje prostorov ter za ogrevanje sanitarne vode. Za ogrevanje starejših hiš s slabo izolacijo priporočamo visokotemperaturne toplotne črpalke. Primerne so tudi za novogradnje s centralnim radiatorskim sistemom. Visokotemperaturne toplotne črpalke za centralno ogrevanje imajo polno moč ogrevanja do -15⁰C. Lahko imajo vgrajen bojler za sanitarno vodo. Za ogrevanje novogradenj z dobro izolacijo in večjih objektov z veliko površino radiatorjev pa priporočamo nizkotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje. Njihova polna moč ogrevanja je do 2⁰C. Toplotne črpalke za ogrevanje imajo antilegionelno zaščito.

toplotna črpalka za ogrevanjePri naših svetovalcih dobite informacije in cenik naših toplotnih črpalk

Cenik za naše Orca Coolwex toplotne črpalke dobite v prodajnem salonu. Naši svetovalci vam bodo predstavili cenik in vam pomagali z nasveti. Na podlagi cenika se boste lažje odločili katera toplotna črpalka bi bila najboljša za vaš dom. Na ceniku toplotnih črpalk so navedene specifikacije in dodatne opreme. Cenik vsebuje tudi vse dodatke, ki jih lahko kupite za nadgraditev centralnega sistema ogrevanja s toplotno črpalko. Cene na našem ceniku toplotnih črpalk za ogrevanje so zelo ugodne. Ceno toplotne črpalke si lahko znižate tudi s subvencijo Eko sklada. Na našem ceniku lahko najdete modele toplotnih črpalk za ogrevanje prostorov, ki si ustrezne za subvencioniranje. Naš cenik redno osvežujemo, tako skrbimo da so cene na ceniku veljavne. Cenik vsebuje tudi kakšne akcijske oziroma promocijske cene, ki so ugodne in vam omogočajo da dodatno prihranite pri nakupu vaše nove toplotne črpalke za centralno ogrevanje.

Glavni vir toplote za toplotne črpalke je zrak, ki je brezplačen

Toplotne črpalke za ogrevanje prostorov so ekonomična in ekološka naložba v vaš dom, ki se vam povrne po nekaj letih. Glavni vir toplote za toplotne črpalke za ogrevanje je zrak. Zrak je brezplačen energent, ki je v izobilju.