Inox dimniki: kvalitetna izdelava zunanjih in notranjih inox dimnikov po ugodni ceni

Inox dimniki so kvalitetni dimniki, ki so odporni na vlago, kislino, temperaturo in neugodne vremenske pogoje, cenovno pa so izredno ugodni. Pohvalijo se lahko tudi z dolgo življenjsko dobo. Inox dimnike uporabljamo za sanacije starih opečnatih dimnikov, nepogrešljivi pa so tudi pri novogradnjah. Inox dimniki so lahki in enostavni za montažo, zato se montaža izvede v bistveno krajšem času. V podjetju OGM-BI imamo že več kot 25 let izkušenj na področju dimniške stroke.

PRI NAČRTOVANJU SO ZELO POMEMBNE DIMENZIJE DIMNIKA


Troslojni inox dimniki so kakovostno izdelani in trpežni

V kolikor znotraj hiše nimate dimnika, ga je potrebno na novo zgraditi izven hiše. Troslojni inox dimniki na tržišču na voljo po odličnih ceni, vaša hiša pa bo z ličnim inox dimnikom izgledala še lepše. Če se zanimate za nakup oziroma postavitev novega zunanjega ali notranjega dimnika, potem so inox dimniki, ki so kakovostno izdelani in ki jih lahko dobite po odlični ceni, najboljša rešitev za vas. Kakovostna izdelava inox dimnikov omogoča izredno dolgo življenjsko dobo inox dimnikov. Inox dimniki po ugodni ceni imajo številne prednosti, med drugim je pomembno tudi to, da ne rjavijo, zato so primerni tudi kot zunanji dimniki. Če izberete troslojni inox dimnik, dimnika ni potrebno dodatno izolirati, saj je v njem toplotna izolacije že vgrajena. Inox dimniki so zelo lahki, zato za montažo ne potrebujejo temeljev. Predvsem pa je pomembno to, da je cena enoslojnih in troslojnih inox dimnikov več kot ugodna, zato se vse več investitorjev odloča za izdelavo in montažo inox dimnikov.

ŠAMOTNA OPEKA TUDI ZA DIMNIKE


Kakovostni troslojni zunanji inox dimniki so dostopni po odlični ceni

Ali potrebujete kvalitetno izdelan enoslojni ali troslojni, notranji ali zunanji inox dimnik? Ni važno, kaj so vaše zahteve. Pokličite nas in predelali bomo vaše želje tako, da boste prišli do najbolj optimalne rešitve. Prepričajte se sami.

dimnik z elementi iz inoxa dimniška kapa iz inoxa za vse vrste dimnikov