Lesena okna dimenzijeLesena okna po meri so pri nas v skladu z vašimi željami

Lesena okna po meri ali lesena okna standardne dimenzije? To je vprašanje, ki si ga pogosto zastavi veliko investitorjev. Seveda v primeru sanacije ni vprašanje, ali izbrati lesena okna po meri ali lesena okna standardne dimenzije, saj so odprtine, ki nastanejo po odstranitvi starih oken, dane in se jim je v okviru obnove lesenih oken potrebno prilagoditi. Če pa gre za novogradnjo, se lahko investitor odloči za montažo lesenih oken po meri ali za lesena okna standardne dimenzije.

PREVERITE TUDI NAGIBNE STENE

Lesena okna po meri so pri nas vrhunska

V našem podjetju izdelujemo lesena okna najrazličnejših dimenzij. Izdelamo lesena okna po meri in tudi vhodna vrata po naročilu. V vsakem primeru pri nas dobite lesena okna ugodno. V okviru izdelave lesenih oken po naročilu skrbimo za to, da so želje in potrebe naših strank vedno v popolnosti zadovoljene. Ne glede na to, ali vas zanimajo lesena okna standardne dimenzije, ali pa ste se odločili za nekaj povsem neobičajnega, vas vabimo, da se pri nas oglasite. Četudi so vaša pričakovanja velika, smo prepričani, da vas bomo pozitivno presenetili.

Lesena okna standardne dimenzije ali po meri

Lesena okna standardne dimenzije so zelo priljubljena

Če boste izbrali les, zagotovo ne boste pogrešili. Les je namreč naraven material, ki fizično in celo psihično zelo pozitivno deluje na človeka, zato so lesena okna katerihkoli dimenzij gotovo priporočljiva. Poleg tega je izdelava oken iz lesa ekološka. Za proizvodnjo teh oken je namreč potrebno vložiti najmanj energije, zato je tudi emisija ogljikovega dioksida pri proizvodnji teh oken najnižja. Če iščete lesena okna ugodno, vas vabimo, da se oglasite pri nas, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo izdelavo lesenih oken po naročilu ali les alu oken. Prepričani smo, da boste z vašimi novimi lesenimi okni po meri vsestransko zadovoljni. Preverite tudi možnosti financiranja pri nakupu lesenih oken.

FIKSNA OKNA PANORAMIC