Lesena okna s tradicijo in dobrimi toplotnimi lastnostimi

Lesena okna so v zadnjem času ponovno pridobila na popularnosti, saj se vse več kupcev odloča za montažo in nakup lesenih oken, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih hišah, katerih gradnja je okolju prijazna. Ljudje se vse bolj zavedamo, da je sodelovanje z okoljem, v katerem živimo ključnega pomena in moramo delovati ekološko, obenem pa to podpira tudi država, saj vam za lesena okna nudi subvencije, s pomočjo katerih boste privarčevali kar nekaj denarja.

Okno ni le odprtina za svetlobo in zračenje, ampak obenem skupaj z vrati razkrivajo dušo vašega stanovanja, zato je pomembno, da izberete lesena okna, ki bodo pristajala vaši hiši ali stanovanju in bodo poleg kvalitetete zagotavljale tudi estetski videz. Okna so izjemno pomembna za udobno bivanje v zaprtih prostorih in so tisti del hiše, ki združuje kvalitete zunanjih in notranjih prostorov. V podjetju Okna KLI Logatec vam nudimo pestro izbiro različnih lesenih oken, od troslojnih lesenih oken do dvoslojnih in enoslojnih, obenem pa lahko izbirate med različnimi dimenzijami lesenih oken, zato smo prepričani, da boste našli primerna okna za vaše stanovanje ali hišo. Nudimo vam lesena okna s tradicijo in kakovostjo, obenem pa so na voljo po ugodni ceni. Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali emailu, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali o pravilni izbiri oken, obenem pa jim boste lahko zastavili tudi vprašanja, ki vas zanimajo.

Lesena okna po meri vseh dimenzij

Lesena okna naredijo prostor domač in ga zaščitijo pred zunanjimi vplivi

V podjetju KLI Logatec imamo dolgo tradicijo izdelavo lesenih oken po meri, saj so naša lesena okna na trgu prisotna že 65 let, z njimi pa smo opremili že številne hiše in stanovanja različnih generacij ljudi. Poleg tradicije je odlika naših lesenih oken tudi kakovost, saj uporabljamo zgolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo obstojnost oken, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma mirni.

Lesena okna po meri vas bodo ščitila pred negativnimi vplivi iz okolja kot so različne padavine, sonce, nizke in visoke temperature, obenem pa bodo dovajala svetlobo notranjim prostorom in jih povezala z zunanjimi. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesenih oken, med katerimi so izjemno priljubljena troslojna lesena okna, ki zagotavljajo le najboljše. Prepričani smo, da vas bodo naša troslojna lesena okna in ostala ponudba oken navdušili in bo vaša hiša zaživela z novimi okni. Les je izjemen material, ki nudi vašemu domu domačnost in toplino in verjamemo, da boste z lesenimi okni na novo zaživeli.