Pošlji povpraševanje

Tlakovci za vrt so pri nas zelo popularni oziroma zaželeni

Tlakovci za vrt so najboljša rešitev za tlakovanje stez, dvorišč in dovoznih poti. Tlakovci za vrt so lična in kvalitetna rešitev za pohodne kakor tudi dovozne poti tako zasebnih kot tudi poslovnih prostorov. Eden od razlogov za to je dejstvo, da je polaganje tlakovcev res zelo enostavno. Odlična rešitev poleg tlakovcev za vrt so tudi tlakovci za teraso. Podjetje Cementni izdelki Jarc je specializirano za proizvodnjo betonskih izdelkov, kot so betonski zidaki, tlakovci in vrtne palisade. Če imate željo, da je okolica vaše hiše urejena, vam priporočamo, da si omislite naše vrhunske izdelke, ki slovijo po celi Sloveniji.


Tlakovci za vrt so odlična rešitev za tlakovanje dvorišča

Debelina naših tlakovcev za vrt je šest centimetrov. Gre za odličen proizvod, ki je odporen proti zmrzali. Uporabite jih lahko tudi kot tlakovce za teraso, saj so izredno trpežni, ker so dvoslojni. Naš proizvodni program obsega tudi druge cementne izdelke, kot so betonski zidaki, ki so zaradi visoke nosilnosti odlična rešitev za vkopane zidove.


Polaganje tlakovcev za vrtPolaganje tlakovcev opravite v skladu z našimi navodili

Ne glede na to, s kako vrhunskim proizvodom imate opravka, je ključnega pomena, da so vgrajeni v skladu s stroko. Ker se tega zavedamo, vas bomo v primeru, če se boste polaganja tlakovcev lotili sami, opremili z navodili za polaganje tlakovcev. Pred polaganjem tlakovcev je potrebno opraviti ustrezen izkop. Podlago je potem potrebno dobro pripraviti oziroma utrditi, nato poskrbeti za drenažo in pripraviti posteljico. S polaganjem tlakovcev začnemo iz primernega izhodišča. Na koncu jih je potrebno še fugirati s kremenčevo mivko in ob zaključku vibrirati z vibracijsko ploščo, saj tako poskrbimo, da se površina popolnoma zravna. Naši podkovani svetovalci vam bodo z veseljem pomagali z dodatnimi nasveti, saj želimo vsestransko poskrbeti, da bo naš kupec s končnim izdelkom res zadovoljen, kar se seveda zgodi le, če je okolica hiše popolno urejena.


Tlakovci za teraso so izvrsten nadomestek keramike

Res je, da je najpogostejši sloj, ki ga najdemo na slovenskih terasah keramika. Res pa je tudi, da ima keramika celo vrsto slabosti, ki jih tlakovci za teraso nimajo. Čeprav se imenujejo tlakovci za vrt, lahko tako postanejo vaši tlakovci za teraso in prepričani smo, da vam bodo služili bolje, kot bi vam služila keramika.