Pošlji povpraševanje

Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo, obtočne za vsak prostor

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je med uporabniki med drugim priljubljena tudi zaradi ugodne cene - v resnici je najcenejša toplotna črpalka za sanitarno vodo med vsemi modeli tovrstnih sistemov za ogrevanje. Z njihovo uporabo si zagotovimo prihranke pri mesečnih stroških tudi do 60% na leto, njihova velika prednost pa je, da delujejo do - 10°C temperature vstopnega zraka. V kolikor želimo, lahko z uporabo obtočne toplotne črpalke za sanitarno vodo po ugodni ceni ohlajamo druge prostore. Z nakupom si zagotovimo tako prihranek, kot užitek v prijetni klimi, ki jo naprava ustvari v bivalnem prostoru. Gre za zelo učinkovit in preprost način nadomeščanja bojlerja ali katerega koli drugega, manj varčnega načina ogrevanja, ki kot glavni vir energije uporablja povsem brezplačen vir - zrak, ki nas obdaja. To pomeni, da v primeru nakupa kakovostne obtočne toplotne črpalke za sanitarno vodo po ugodni ceni zmanjšamo stroške porabe elektrike vse tja do 75%. Sistemi so izdelani tako, da jih je mogoče z veliko ekonomijo prostora postaviti v praktično katerikoli prostor želimo, ena od najbolj ekonomičnih rešitev pa je takšna, ki hkrati s segrevanjem vode omogoča hlajenje sosednjega prostora, v katerega naprava brez bojlerja izpiha zrak.

obtočna črpalka za sanitarno vodo (cena termotehnike)


Toliko različnih izvedb, da zagotovo najdemo tisto pravo zase

Toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki jih spremlja ugodna cena, so na tržišču na voljo v različnih izvedbah. Imajo različno velike bojlerje. Naroči se lahko tudi toplotno črpalko za sanitarno vodo brez bojlerja. To nam omogoča izbiro optimalnega sistema glede na velikost bivalnih prostorov in števila družinskih članov. V vročih poletnih dneh z uporabo obtočne toplotne črpalke za sanitarno vodo prostore ohlajamo s pasivno hladilno postajo, pri čemer potrebujemo zgolj energijo za delovanje sistema. Govorimo o reverzibilni izvedbi, eni izmed različic sistemov, ki poleg ogrevanja omogočajo še hlajenje. Dve rešitvi, ki se skrivata v eni. V domovih, kjer zaradi uporabe obtočne toplotne črpalke za sanitarno vodo prihranimo pri ceni mesečnih stroškov, nam ni potrebno skrbeti za zaloge olja oziroma plina, ni nam potrebno čistiti peči, ni potrebno merjenje emisij, vse kar moramo storiti so redni letni pregledi s strani strokovnjakov. Najcenejšo ponudbo najdemo na spletni strani podjetja Orca, kjer so na voljo tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo termotehnika po ugodni ceni.


Udobje, prihranki, varnost in še mnogo več!

Z nakupom obtočne toplotne črpalke za sanitarno vodo po ugodni ceni si zagotovimo mnogo več kot le bivalno udobje, prihranke in varnost. Za napravo je mogoče pridobiti subvencijo Eko sklada (za nekatere sisteme ORCA je na voljo subvencija v višini 3.200 €). Začetni stroški pri nakupu vsekakor nastanejo, vendar zaradi energetsko varčnega načina delovanja toplotne črpalke za sanitarno vodo zmanjšamo ceno mesečnih stroškov za električno energijo, za ta denar pa si raje privoščimo dopust z družino.

najcenejša obtočna črpalka za sanitarno vodo


Zakaj za nakup izbrati Orco?

Strokovnjaki iz Orce poskrbijo za vse - stranko obiščejo na domu, ji svetujejo, pomagajo pri izbiri, nato pa pridejo in izbrano obtočno toplotno črpalko za sanitarno vodo tudi zmontirajo. Pri nakupu si zagotovimo do 5 let garancije in še dodatna 3 leta, za vse 300 l modele pa 450 € ORCA SUBVENCIJE. Vsi sistemi so slovenski proizvod, sestavljeni iz samo najkvalitetnejših komponent evropskih in japonskih proizvajalcev. Z majhno spremembo pridemo to zelo visokih prihrankov! V Sloveniji imamo odlično organizirano mrežo monterjev in servisno službo, s svojim poslovnim sodelovanjem pa smo uspeli to mrežo razširiti v Avstrijo. Med naše zadovoljne kupce se uvrščajo tako končne stranke kot tudi poslovni partnerji v veleprodaji. Zaupajte nam tudi vi!

CENA ZA TOPLOTNO ČRPLAKO ZA SANITARNO VODO BREZ BOJLERJA