Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka: cenik črpalke za ogrevanje sanitarne vode in servisa je ugoden

Cenik naših toplotnih črpalk za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode je zelo ugoden. Poleg ustrezne in strokovno opravljene vgradnje toplotne črpalke vam ponujamo tudi redni servis toplotne črpalke zrak voda. Naša ponudba zajema toplotne črpalke za ogrevanje (visokotemperaturne, nizkotemperaturne in toplotne črpalke za velike objekte) in sanitarne toplotne črpalke, ki so namenjena samo pripravi oziroma ogrevanju sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je cenovno ugodno, sama investicija pa veliko bolj ugodna kakor ostali sistemi toplotnih črpalk, kot je na primer toplotna črpalka zemlja-voda. Naše toplotne črpalke so opremljene z zunanjimi enotami Mitsubishi. Več o toplotnih črpalkah zrak voda in informacije o zunanjih enotah Mitsubishi si lahko preberete na naši spletni strani. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete in skupaj bomo našli rešitev za vas in bolj poceni ogrevanje. Prav tako pa vam bomo posredovali vse informacije o ceniku in cenah toplotnih črpalk.

toplotna črpalka Mitsubishi (zunanja enota)


Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode po ugodnem ceniku

Naša ponudba toplotnih črpalk je pestra in zanimiva. V njej boste poleg ogrevalnih toplotnih črpalk, s katerimi lahko, mimogrede, ogrevate tudi sanitarno vodo, našli tudi sanitarne toplotne črpalke, ki so namenjene samo za ogrevanje sanitarne vode. Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode vam omogočajo velike prihranke, tudi do 60 % na leto, delujejo pa lahko tudi do -10 ï‚°C temperature vstopnega zraka. Z njimi pa lahko učinkovito ohlajamo drug prostor. Naše sanitarne toplotne črpalke Orca Coolwex učinkovito nadomeščajo električni bojler ali kateri drugi, manj varčen način ogrevanja sanitarne vode. Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode namreč kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar lahko stroške porabe električne energije zmanjša tudi do 75 %.

TOPLOTNE ČRPALKE ZEMLJA-VODA, VODA-VODA ALI ZRAK-VODA


Ogrevalne toplotne črpalke z zunanjo enoto Mitsubishi po ugodnem ceniku

Toplotna črpalka, ki jo lahko po ugodnem ceniku dobite pri nas, je opremljena s kakovostnimi zunanjimi enotami Mitsubishi, ki imajo odlične ogrevalne lastnosti. To omogoča predvsem napredna tehnologija učinkovitega obtoka plina Flash Injection. Pri zunanjih enotah Mitsubishi edinstveni obvodni krog Flash Injection izboljša volumen kroženja plina z uporabo dveh obtočnih sistemov. Zaradi tega vam zunanja enota toplotne črpalke Mitsubishi nudi učinkovito in zanesljivo ogrevanje tudi v najbolj hladnih dneh. Zunanje enote Mitsubishi imajo odličen toplotni izmenjalnik, zaradi česar je krogotok še močnejši. Posledično pa je povečana tudi učinkovitost izmenjave toplote. Cenik naših toplotnih črpalk z zunanjimi enotami Mitsubishi je zelo ugoden, še posebno, če ga primerjamo z ostalimi sistemi toplotnih črpalk, kakršna je toplotna črpalka zemlja voda.

cenik toplotne črpalke zemlja-voda


Servis toplotne črpalke: cenik za kakovostno vzdrževanje

V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo kakovostne toplotne črpalke zrak voda po zelo ugodnem ceniku. Naša storitev je celostna: od strokovnega svetovanja pri izbiri najboljše toplotne črpalke za vas pa vse do strokovne vgradnje oziroma montaže. Tukaj pa se naše druženje še ne konča. Ponujamo vam, namreč, tudi kakovosten servis toplotnih črpalk zrak voda. Servis toplotnih črpalk lahko izvajamo letno ali pa po potrebi in dogovoru z vami. Vse informacije o ceniku servisa toplotnih črpalk in naših ostalih storitev, vam lahko posredujemo ob vašem obisku. Lahko pa nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.


Ugoden cenik toplotne črpalke zrak voda in dolgoročni prihranki

Toplotna črpalka, ki jo boste po ugodnem ceniku kupili pri nas, je kakovostna in omogoča velike prihranke pri stroških ogrevanja. Naša ponudba toplotnih črpalk je pestra, zato smo prepričani, da boste našli takšno, ki vam bo ponujala največ udobja. Ne zapravljajte za drage sisteme, kot je toplotna črpalka zemlja-voda, toplotna črpalka zrak voda vam prav tako nudi veliko udobja in omogoča ogromne prihranke, pa še cenik je bolj ugoden. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za vas.