Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za sanitarno vodo cenaAkcijska cena - toplotna črpalka za sanitarno vodo. Oglejte si aktualen cenik.


Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode podjetja Orca Energija d. o. o. delujejo tako, da učinkovito nadomestijo električni bojler ali kateri koli drugi način ogrevanja sanitarne vode. Prednost toplotne črpalke za sanitarno vodo je cena, za svoje delovanje kot glavni vir uporablja zrak. Na tak način se vaši stroški ogrevanja lahko občutno zmanjšajo, tudi do 60 % letno. Za naše stranke poskrbimo s strokovnim svetovanjem in montažo. Vedno pa imamo za vas pripravljene ugodne in atraktivne akcije, v katerih boste visokokakovostne toplotne črpalke za sanitarno vodo, kakor tudi ostale toplotne črpalke, dobili po zares privlačni ceni.


Znižajte stroške s toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode po ugodni ceni

Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko bo znižalo stroške, zato je to investicija, ki vam bo dolgoročni prinesla velike prihranke. Na naši spletni strani si lahko ogledate aktualne akcije, cenik in podrobnejše opise in tehnične lastnosti toplotnih črpalk za sanitarno vodo in opis delovanja. Veseli pa bomo tudi vašega obiska, kjer vam bomo strokovno svetovali in pomagali pri nakupu toplotne črpalke za sanitarno vodo v akciji. Ker jamčimo za visoko kvaliteto, vam ob nakupu toplotne črpale, tudi tiste v akcijski ceni, brezplačno podarimo dodatna tri leta garancije.

PREVERITE TUDI KLIMATSKE NAPRAVE


Skoraj neslišno delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo

Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalkoNaše toplotne črpalke za sanitarno vodo v akciji je mogoče postaviti praktično povsod. Ena od praktičnih variant je, da toplotno črpalko postavite v prostor, ki hkrati s segrevanjem vode tudi hladi sosednji prostor. Tja namreč toplotna črpalka piha hladen zrak. V naši ponudbi boste našli veliko različnih toplotnih črpalk za sanitarno vodo, odvisno od vaših želja in potreb vašega prostora in družine. Vrhunski materiali in sodobna tehnologija omogočajo delovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo tudi, ko se temperatura vstopnega zraka spusti do -10 °C. Samo delovanje toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode je izredno tiho, reguliranje naprave pa je enostavno in uporabniku prijazno. Investicija v kvalitetno toplotno črpalko se vam bo zagotovo izplačala, saj boste dolgoročno veliko prihranili. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/orca-energija/toplotna-crpalka-za-ogrevanje