Toplotne črpalke zrak voda vam montiramo tudi v Ljubljani. Vas zanima princip delovanja?

princip delovanja toplotne črpalkeToplotne črpalke Orca za Ljubljano in ostala mesta v Sloveniji. Odločite se za montažo naše visokokakovostne toplotne črpalke za ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Podjetje Orca Energija d. o. o., ki se ukvarja s proizvodno kakovostnih ogrevalnih toplotnih črpalk in črpalk za sanitarno vodo, ima sicer sedež v Mariboru, vendar vam lahko, tudi če ste iz Ljubljane, ponudimo ustrezno montažo in redne servise toplotne črpalke. Torej, če ste iz Ljubljane, in ne veste, katerega ponudnika toplotnih črpalk izbrati, potem izberite Orca Energija d. o. o.


Zakaj izbrati Orca toplotne črpalke, tudi če ste iz Ljubljane?

Naj vas prepričamo, zakaj smo najboljša izbira za nakup toplotne črpalke zrak voda. Ponujamo vam izredno ugodno ceno za toplotne črpalke. Investicijo lahko tudi znižate s pridobitvijo nepovratnih sredstev iz Eko sklada. O tem lahko povprašate tudi naše strokovne sodelavce preko telefona, da se vam iz Ljubljane ni treba voziti v Maribor. Ponujamo vam izvedbo na ključ, kar pomeni, da vam strokovno svetujemo pri izbiri in tudi montiramo toplotno črpalko, ne glede na to, ali ste iz Ljubljane ali Maribora. Vas zanima delovanje toplotne črpalke zrak voda in v čem se razlikuje od delovanja toplotne črpalke voda voda? Tudi na to vprašanje vam lahko damo odgovor. Obiščite nas ali pa nam pošljite povpraševanje in razložili vam bomo princip delovanja toplotnih črpalk in vam predstavili cenik.

TOPLOTNE ČRPLAKE ZA OGREVANJE SANITARNIH VOD


Delovanje toplotne črpalke zrak voda in voda voda

Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje uporablja zrak. Gre za cenovno najbolj ugodno toplotno črpalko, ki omogoča učinkovito ogrevanje in pripravo sanitarne vode z najnižjimi možnimi stroški. Princip delovanja toplotnih črpalk je preprost: za svoje delovanje kot glavni vir energije uporablja zrak, ostalo pa prispeva električna energija. So najbolj enostavna izbira, ki je hkrati tudi najbolj ugodna. V primerjavi s sistemom voda voda, ki za delovanje toplotne črpalke uporablja podtalnico in zahteva natančno pripravo terena za montažo, lahko toplotno črpalko zrak voda brez večjih stroškov in posegov namestimo v praktično vsak prostor oziroma objekt.

Toplotne črpalke zrak voda - Ljubljana