Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda: cena investicije za vgradnjo črpalke za ogrevanje

Cena toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem 200 ali 300 l bojlerju je pri nas zelo ugodna. Cena investicije bo za vas tudi dolgoročno ugodna, saj se vam investicija v kakovostno toplotno črpalko povrne v razumljivem času. Toplotne črpalke omogočajo izredno prihranke pri ogrevanju in pripravi sanitarne vode, saj za svoje delovanje uporabljajo brezplačen vir energije, in sicer zrak. Za svoje delovanje potrebujejo tudi električno energijo, vendar v zelo majhnem deležu. Če se zanimate za nakup toplotne črpalke zrak voda po ugodni ceni ali pa vas zanima cena vgradnje toplotne črpalke, potem nas kontaktirajte. Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Poslanstvo podjetja Orca Energija d. o. o. temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam. Naše poslanstvo vidimo v tem, da ljudem pomagamo znižati stroške ogrevanja in izboljšati kvaliteto bivanja.

toplotna črpalka zrak voda s 300 litrskim bojlerjem


Visokokakovostne toplotne črpalke zrak voda po ugodni ceni

V našem podjetju proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene toplotne črpalke, ki so v celoti proizvedene v Sloveniji iz najboljših materialov, ki so razpoložljivi na evropskem trgu. Svojim strankam nudimo celostno storitev pri odločitvi za nakup in vgradnjo toplotne črpalke oziroma izvedbo na ključ. Celotna zgodba se začne s strokovnim svetovanjem naših strokovno usposobljenih delavcev. Ponujamo vam tudi možnost vgradnje toplotne črpalke po ugodni ceni. Ne glede na to, od kod ste, mi bomo poskrbeli, da bo vaša nova toplotna črpalka zrak voda ustrezno montirana. Prav tako pa vam ponujamo tudi poprodajne storitve v smislu rednih letnih servisov in vzdrževanja. Če iščete zanesljivega proizvajalca toplotnih črpalk zrak voda in ugodno ceno zanje, potem je naše podjetje pravi in edini naslov za vas. Naša ponudba toplotnih črpalk je ne le cenovno ugodna, tudi raznolika. Na voljo so različne toplotne črpalke zrak voda z različno velikimi bojlerji (tudi 300 l). Vse informacije o ceniku in ceni vam lahko posredujemo tako, da nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.


Cena investicije v kakovostno toplotno črpalko

Vsak, ki se odloča za nakup oziroma vgradnjo toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode, se sprašuje, kolikšna bo cena investicije. V naši ponudbi boste našli cenovno ugodne toplotne črpalke zrak voda, s katerimi boste dolgoročno veliko prihranili, cena investicije pa se vam bo povrnila v razumljivo hitrem času. Pri nakupu toplotne črpalke pa cena investicije ne bi smela igrati glavne in najbolj pomembne vloge. Izredno pomembno je namreč, da izberete takšno toplotno črpalko, ki bo kakovostna in ki vam bo zagotavljala ne le prijetno toploto in toplo vodo, ampak vam bo dolgoročno pomagala prihraniti pri stroških ogrevanja. In takšne so naše ogrevalne toplotne črpalke zrak voda in toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode. Cena investicije, to vam zagotavljamo, bo pri nas zelo ugodna.

toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode - cena investicije


Znižajte ceno investicije s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada

Imamo pa še eno dobro novico, s katero lahko ceno investicije še dodatno znižate - nepovratna sredstva Eko sklada. Vse informacije o tem, kako lahko znižate ceno investicije v toplotno črpalko zrak voda, lahko dobite na sedežu podjetja ali pa nas kontaktirate kako drugače.

KAJ DOLOČA CENO TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO?


Toplotne črpalke za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode z 300 l bojlerjem

V naši ponudbi boste našli zmogljivo in kakovostno ogrevalno toplotno črpalko zrak voda po ugodni ceni, s katero lahko ogrevate tudi sanitarno vodo v 300-l vgrajenem bojlerju. Gre za toplotno črpalko s 300 l bojlerjem Orca Coolwex Duo/Double. To je zmogljiv ogrevalni sistem, ki je namenjen gospodinjstvom s štirimi ali več člani. Vgrajen 300-l bojler za sanitarno vodo lahko zagotovi dovolj tople vode za vso družino. Cena investicije v toplotno črpalko je ugodna.