Pošlji povpraševanje

Lesena polkna in cenik - lepo dopolnilo lesenim oknom

Lesena polkna so primerna za različne vrste oken. So vedno bolj priljubljena, saj so ne samo lepa in okolju prijazna, temveč prinesejo v dom neko domačnost, ki jo lahko nudijo le lesena polkna. Cenik je odvisen od vrste polken in lesa, iz katerega so polkna izdelana. Na voljo so hrastov les, macesnov les in smrekov les, ki so za izdelavo polken najbolj primerni. Polkna iz lesa lahko na vašo željo premažemo z nanosom debeloslojnih lazur, s katerimi dobijo želeno barvo. Polkno pomeni dodatno protivlomno zaščito, seveda pa nudi tudi svetlobno, toplotno in zvočno izolacijo.

Mizar Volčja Draga | Lesena polknaRazlične izvedbe lesenih polken

Lesena polkna so različnih vrst, in sicer:

  • z gibljivimi loputicami,
  • s fiksnimi loputicami,
  • s polnili v alpskem stilu,
  • z vertikalnimi lamelami, ojačenimi z metalnimi profili v notranjosti polken (protivlomna zaščita),
  • z dvojnim slojem lesa, da uspešno kljubujejo vremenskim spremembam.

Vrsto polken iz lesa si lahko izberete glede na vrsto lesa (hrastov les, macesnov les in smrekov les) in glede na želje ter potrebe vašega doma. Posebej lepo dopolnjujejo lesena okna iz enake vrste lesa. Če bi radi regulirali količino svetlobe, ki jo polkna spustijo v prostor, izberite lesena polkna s premičnimi loputicami, sicer pa takšna s fiksnimi loputicami. Polkna poskrbijo tudi za protivlomno zaščito in zaščito pred vremenskimi vplivi, če so polna, pa tudi za zvočno in toplotno zaščito.

BOGATA IZBIRA KAKOVOSTNIH LESENIH POLKEN

Polkna iz lesa se lahko namestijo neposredno na okenski okvir, lahko pa jih dodatno učvrstimo na obstoječa okna ali pritrdimo na kamnite okvirje okrog oken.

Lesena polkna - cenik je odvisen od tipa lesa in izvedbe

Cenik za lesena polkna vam v podjetju Mizar Volčja Draga sestavimo glede na možnosti, ki jih za izvedbo dopušča vaš dom. Polkna bodo izdelana v skladu z vašimi željami in potrebami, cenik pa bo oblikovan na osnovi vrste lesa, tipa polken in razmer na vašem domu.

Mizar Volčja Draga | Cenik polken iz lesa - povezave do naše spletne strani: