Ležišče mora biti udobno, trpežno in kakovostno

Ležišče predstavlja izjemno pomemben del vsake spalnice in otroške sobe, saj si oseba na njem spočije in nabere novih moči za prihajajoč dan. Spanec je izjemnega pomena, zato je prav tako pomembno, da posameznik zase izbere primerno ležišče. Ležišče ne sme biti pretrdo, kljub vsemu pa mora zagotavljati dovolj opore, da si hrbtenica spočije, mišice pa se sprostijo. Dobro je, da je ležišče sestavljeno iz naravnih materialov, ki dihajo in so prijazni koži. Tako je spanec še bolj trden, posameznik pa se zbudi naspan in spočit. Še posebej je potrebno biti pozoren v primeru različnih alergij ali težav z astmo. Astmatiki in alergiki morajo namreč izbirati ležišča, narejena iz materialov, ki ne vzpodbujejo omenjenih tegob.

LATEKS JOGI


Ležišča z žepkastimi vzmetmi hrbtenici nudijo veliko udobja

V Spalnem studiu ponujamo pestro izbiro ležišč, vzglavnikov, nadvložkov, posameznik pa lahko izbira tudi med letvenimi dnemi in posteljninami. Zainteresirani kupci lahko izbirajo tudi med različnimi tipi ležišč. Ponujamo tako jogi ležišča, kot tudi ležišča iz pene, pa tudi ležišča z vzmetmi. Med slednjimi so še posebej popularna ležišča z žepkastimi vzmetmi, ki ponujajo veliko mero udobja in zagotavljajo zadostno oporo hrbtenici. Ležišča z žepkastimi vzmetmi so izdelana iz kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ležišča. Materiali, iz katerih je ležišče izdelano so naravni in so tako koži prijazni.

Jogi ležišče iz peneLežišče iz naravnih materialov z volno


Ležišča iz pene so primerna za asmatike in alergike

Ležišče iz pene je zelo lahko in primerno za alergike, je dovolj zračno, ne oddaja motečih zvokov in ima dolgo življenjsko dobo. Spominska pena iz katere so ležišča izdelana, je material z visoko specifično gostoto, ki ga je NASA razvila za uporabo astronavtom in ima to unikatno lastnost, da po površini enakomerno porazdeli velike pritiske. Ležišča iz spominske pene reagirajo na toploto telesa in so tako na odmočju, kjer je telo nameščeno mehkejša, drugje pa trša. S prilagajanjem telesni temperaturi našemu telesu ležišče zagotavlja podporo v hrbteničnem delu in posledično pospešuje prekrvavitev. Ležišča, ki imajo vgrajeno spominsko peno, so priporočljiva za astmatike in alergike, saj gre za material, ki je antibakteriološko obdelan za preprečevanje nastanka plesni in mikroorganizmov.


Pestra je tudi izbira otroških ležišč

V Spalnem studiu pa ne ponujamo zgolj ležišč za odrasle, pač pa so na voljo tudi otroška jogi ležišča. Otroška ležišča lahko prilagodite meram otroške posteljice, za katero ste se odločili ter hkrati poskrbite, da bo spanec vašega malčka trden in prijeten. Ker so ležišča iz naravnih materialov, so otroški koži prijazna in ne vzpodbujajo nastanka alergih.


Nadvložek občutno podaljša življenjsko dobo ležišča

Poleg ležišč pa pri nas ponujamo tudi pestro izbiro nadvložkov. Odločite se lahko za nadvložke iz spominske pene, ki bo povečala udobje starejših vzmetnic ali kavča. Ponujamo pa tudi nadvložke iz drugih materialov. Z nadvložkom lahko občutno izboljšate udobje, ki ga ležišče ponuja, v primeru, da je le-to pretrdo ali premehko. Prav tako pa bo nadvložek poskrbel za zaščito samega ležišča pred potom in drugo umazanijo, ki mu je ležišče izpostavljeno, življenjska doba ležišča pa bo tako občutno daljša.
Obiščite našo spletno stran in si oglejte pestro ponudbo ležišč, ki smo jo pripravili za vas. V primeru dodanih vprašanj o ležiščih smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja odgovorili hitro in natančno. Seveda pa ste dobrodošli tudi v naši prodajalni, kjer vas bo pričakala ekipa izkušenih prodajalcev in vam pomagala pri izbiri idealnega ležišča za vas in vaše bližnje.