Jogi vzmetnice Spalnega studia

Jogi vzmetnice Spalnega studia so izjemne kvalitete in namenjene prav vsem uporabnikom, tudi tistim, ki iščejo ležišče, ki bi pripomoglo pri zdravstvenih problemih s hrbtenico ali alergijami. Cene jogi vzmetnic so različne in odvisne od kvalitete, materialov, namembnosti ter velikosti, na voljo pa so v različnih dimenzijah: vzmetnice jogi 160x200, jogi vzmetnice 120x60, jogi 90x200 in druge. Vabimo vas, da pobrskate med jogi vzmetnicami Spalnega studia in izberete pravega zase, preverite pa tudi med jogi vzmetnicami v akciji.

NUDIMO TUDI LETVENA DNA ZA VZMETNICE

Jogi vzmetnica cena

Kako izbrati pravo jogi vzmetnico?

Jogi vzmetnice morajo zadostiti nekaterim kriterijem, da bodo najboljše in prave za vas. Nuditi morajo udobje in oporo. Vaše telo morajo podpirati v naravni poziciji oziroma v naravni ukrivljenosti hrbtenice in naravni poziciji zadnjice, vratu, ramen in glave. Če je jogi vzmetnica pretrda, bo pritiskala na te glavne točke in vaša naravna drža ne bo več poravnana, če je jogi vzmetnica premehka, te točke nimajo pravilne opore in celotno telo se ukrivi.

Jogi vzmetnica mora biti zračna in odvajati vlago, ob tem pa mora biti primerne velikosti, da vam nudi in omogoča dovolj prostora za udobno spanje. V Spalnem studiu so vam na voljo vse velikosti od jogi vzmetnic 120x60 cm do vzmetnice jogi 160x200 cm ali več, izdelujemo pa tudi postelje in vzmetnice po meri. Ker razumemo, da gre za večjo naložbo, ponujamo tudi jogi vzmetnice v akciji.

Jogi vzmetnica

Jogi vzmetnice - akcija in redne cene

Jogi vzmetnice - akcija pomeni, da vam ni potrebno iskati kompromisa med kvaliteto in ceno. Redne cene se gibljejo nekje od 345 evrov naprej - odvisno od velikosti in uporabljenih materialov jogi vzmetnic. Vabimo vas, da pobrskate med ponudbo. Ob vsakem izdelku so zapisane tudi tehnične in druge lastnosti ter cena, preverite pa tudi jogi vzmetnice v akciji. Za vse dodatne informacije ali pomoč smo vam na voljo.

VEČ O AKCIJSKI PONUDBI JOGI VZMETNIC