Ležišče iz pene

Vsi vemo, kako pomemben je dober spanec, zato vam za boljši spanec priporočamo ležišča iz spominske pene. Ležišča iz spominske pene ali tako imenovana Memory ležišča so kvalitetna ležišča narejena iz naravnega lateksa, HR pene, hladno pihane pene in spominske pene. Ležišča iz spominske pene so zelo udobna ležišča, ki bodo zagotovo pripomogla k vašemu boljšemu počutju. Zelo pomembno je, na kakšnih ležiščih spimo in da si izberemo primernega zase.

Lateks ležišča za zdrav in udoben spanecLežišča iz pene so sestavljena iz jedra in iz plasti spominske pene

Zakaj se odločiti za ležišče iz pene?

Zakaj bi se zbujali utrujeni in z bolečinami, ko pa je korak do boljšega spanca tako blizu? Regeneracija telesa je ključnega pomena in z ležišči iz spominske pene bomo zagotovo poskrbeli, da bo naš spanec bolj udoben in naše telo bolj spočito. Zato vam priporočamo, da za vas in vašo družino izberete kvalitetna ležišča. Pozabite na neudobna ležišča, zaradi katerih se pogosto zbujate utrujeni. V naši trgovini Zdrava postelja imamo pester program ležišč in prav vsak si lahko izbere takšno ležišče iz pene, ki mu najbolj ustreza.

Izbrano ležišče mora seveda ustrezati vam, zato je dobro da že v naprej veste določene parametre pred izbiro. Pomembna je teža, zato so ležišča tudi na spletni trgovini Spalnega studia razdeljena v kategorije otroško ležišče, ležišče za osebe do 75kg ali ležišča za osebe do 130 kg. V kolikor imate težave s hrbtenico, kolki in rameni, alergijami ali vročino oziroma mrazom med d spanjem, potem tudi to izpostavite kot pomemben dejavnik pri izbiri ležišča. Seveda pa lahko izbirate tudi med materiali in se odločite za lateks ali penasto ležišče ter trdoto samega ležišča. Če ste v preteklosti spali na bolj trdih ležiščih, vam bo najverjetneje tudi v prihodnje ustrezalo malo bolj trdo kot mehko ležišče.


Lateks ležišča za zdrav in udoben spanec

Blagovna znamka Spalni studio zajema različne spalne podlage, tudi lateks ležišča vrhunske kakovosti, ki vam bodo nudila kakovosten in prijeten spanec. Ležišče iz lateksa ima pred ležišči iz drugih materialov številne prednosti, saj je kvalitetna vzmetnica, ki dolgo časa obdrži svojo obliko in je ne bo treba zamenjati že po nekaj letih. Lateks ležišča so namreč izjemno trpežna in trdna, na voljo pa so v tolikih različicah, da vsak najde nekaj zase. Edino opozorilo, ki ga velja upoštevati, je to, da si pri posameznem modelu preberite priporočila, saj vsa lateks ležišča zahtevajo podlago, ki dobro diha in zagotavlja dober pretok zraka - potrebno je torej ustrezno letveno dno, da se ležišče zrači.

ateks ležišča za zdrav in udoben spanec

Ležišča iz pene so sestavljena iz jedra in iz plasti spominske pene

Spanec je zelo pomemben za naše zdravje, zato je prav, da spimo na kvalitetnem ležišču, ki nam ustreza. Zelo dobra izbira so ležišča iz pene, ker nudijo hrbtenici dobro oporo. Naša ležišča so narejena iz volne, ki predstavlja jedro ležišča. Ležišče je prilagodljivo glede na težo telesa. Jedro ležišča ima mehurčkasto sestavo zato lahko zrak kroži. Tako se odvaja vlaga, kar je za pršice in bakterije neugodno. Da so ležišča še udobnejša za spanje, jim dodamo spominsko peno. Spominsko peno je razvila NASA za astronavte, da bi zmanjšali pritiske na telo. Lastnost spominske pene je, da se zmehča pod vplivom telesne toplote in se prilagodi obliki telesa. Tako je spanje udobnejše, porazdelitev teže je enakomerna. Na ta način se zmanjša točkovni pritisk na telo kar vpliva na krvni obtok. Zato je spanec miren, brez nenehnega spreminjanja lege. Spominska pena ima antibakterijske lastnosti, preprečuje zadrževanje plesni, pršic in bakterij.

Ležišča iz pene so sestavljena iz jedra in iz plasti spominske pene

Trdota in velikost ležišča

Izberite torej lahko med mehkimi, srednje trdimi ali trdimi strukturami ležišč. Za noč brez skrbi in sproščujoče spanje so ležišča iz spominske pene zagotovo najboljša izbira. Ležišča iz spominske pene so primerna za alergike, zato se vse več ljudi odloča za nakup. Postanite tudi vi ena izmed naših številnih zadovoljnih strank, ki si je z nakupom naših ležišč izboljšala spanje. Ležišča iz pene so dobra izbira za vse, ki jim udoben spanec veliko pomeni.

Nudimo vam ležišča narejena po meri, seveda pa nudimo tudi takšna klasičnih mer in velikosti, od otroških do klasičnih mer kot so 100x90, 100x120, 100x140, 100x160 in 100x200 cm.

Poglejte si tudi ponudbo prevlek za ležišče, nad-vložkov za dopolnitev ležišča in seveda postelj in letvena dna.