Vzmetnice za otroške postelje - kupujte premišljeno!


Otroške vzmetnice so ključnega pomena v otrokovem razvoju in vplivajo na marsikatero telesno funkcijo. Priznani raziskovalci in zdravniki po vsem svetu na podlagi študij opozarjajo na pomembnost spanca pri otrocih, saj naj bi ta pomembno vplival na njihov razvoj. Kakovostne vzmetnice bodo otroku omogočile miren spanec, pri tem pa vplivale na:
- Otrokovo rast
- Delovanje srca
- Telesno težo
- Možnost poškodb
- Zmožnost koncentracije
- Učenje

NADVLOŽKI IN RJUHE


Spanec je v otrokovem razvoju pomemben prav tako kot zdrava prehrana in gibanje, zato je nakup kakovostnih vzmetnic za otroške postelje še kako pomemben. Pri podjetju Spalni studio se zavedamo pomembnosti kakovostnih vzmetnic za otroške postelje, zato smo za vas pripravili atraktivno akcijsko ponudbo! Ponujamo namreč akcijo vzmetnic 90x200, ki bodo poskrbele za udoben spanec, hkrati pa bo njihov nakup prijazen denarnici.

Otroške vzmetniceVzmetnice za otroške postelje v akciji

Kakovostne otroške vzmetnice 90 x 200 v akciji!


Naše vzmetnice za otroške postelje so prava investicija. Ne le, da so izdelane iz naravnih materialov, so tudi ročno narejene in povsem primerne za alergike. Vašemu malčku bodo naše otroške vzmetnice ponudile prijeten, globok in miren spanec. Poceni vzmetnice 90x200 še nikoli niso bile tako kakovostne in trpežne. Ne zamudite vzmetnic za otroške postelje v akciji in prihranite denar ob nakupu izdelka slovenske kakovosti.

VZMETNICA PROTI PRŠICAM

Zakaj pri nakupu poceni vzmetnic 90x200 zaupati prav nam?


Smo podjetje s tradicijo in certificirano kakovostjo. Naše dobre vzmetnice ustrezajo vsem mednarodnim standardom kakovosti, poleg tega pa smo prejemniki certifikata Boniteta odličnosti. Zaupa nam mnogo institucij po celi Sloveniji - od hotelov do domov za starejše občane. Več o naši viziji in referencah si lahko preberete na naši spletni strani. K otroškim vzmetnicam in drugim izdelkom pristopamo z največjo mero odgovornosti in natančnosti. Smo mnenja, da bodo naši kakovostni izdelki tudi vam omogočili miren spanec in s tem prijetno počutje skozi celoten dan.

http://www.spalnistudio.si/