Jogiji - cena in kako izbrati primerno

Jogiji: cena je eden izmed pomembnejših dejavnikov pri izbiri vzmetnice, vendar ne sme predstavljati edinega faktorja. Najcenejše vzmetnice so po navadi slabše kvalitete, saj so za njih izbrani umetni materiali in nekoliko cenejši sistem vzmetenja, kar privede do slabega spanja in težav s hrbtenico. Najcenejšejogi vzmetnice po navadi izberemo takrat, kadar urejamo ležišče, ki ni namenjeno vsakodnevnemu počitku in torej pričakujemo, da bo jogi cena nizka. Najnižjo ceno jogijev torej izberemo, kadar iščemo vzmetnico za počitniško hišo, sobo za goste ali kot dodatno vzmetnico v primeru občasne potrebe. V vseh ostalih primerih pa je priporočljivo premisliti uravnoteženo razmerje med kvaliteto in ceno jogija. V podjetju Spalni studijo vam je na voljo veliko vzmetnic različnega cenovnega ranga in odlične kvalitete, cene jogi vzmetnice pa lahko spremljate ob vsakem izdelku posebej.

jogi cenajogiji cena

Kaj vpliva na cene jogijev?

Cena jogija se v podjetju Spalni studio giblje od 345 evrov do 631 evrov in je odvisna od modela, ki ga izberete. Cena jogija 160x200, na primer, se torej giblje v tem rangu in se vam izpiše, ko izberete model in primerno velikost.

Cena je odvisna tudi od uporabljenih materialov, jedra, vzmetenja, plasti, izberete lahko tudi bočno ojačitev iz zračnega materiala, kar prepreči, da bi čutili vzmeti ob robu ležišča in naredi prehod med dvema skupaj postavljenima ležiščema bolj prijeten. Cena jogijev je nižja, če izberete volno za alergike (termobond), ki je narejena iz sintetičnih vlaken, in dražja, če se odločite za naravno volno.

ČE VAS ZANIMA PONUDBA VZMETNIC POTI PRŠICAM, KLIKNITE TUKAJ!

Jogi - cena in kako jo izračunamo

Cene jogijev so na spletni strani zmeraj navedene ob posameznem izdelku, zato vas vabimo, da si jih ogledate. Stran smo zasnovali tako, da je privlačna in enostavna za iskanje, vse cene pa je mogoče enostavno primerjati in iskati. Izdelke, ki jih ponujamo (vzmetnice, ležišča, postelje, letvena dna, blazine ...), lahko na primer razvrstite od najnižje cene jogijev do najvišje cene jogijev ali po povprečni oceni uporabnikov. Nato lahko za vsak model izberete še material in velikost, nakar se vam izpiše končna cena jogija, ki vas zanima.