Izdelava vzmetnic je izjemno pomembna

Cena izdelave vzmetnicKer je spanje najprimernejši čas za okrevanje našega telesa in vzpostavljanje ravnovesja v njem, je nujno, da so vzmetnice izdelane natančno in iz kakovostnih materialov. Kakovost spanca je definitivno pomembnejša od dolžine samega spanca. Ležišča ne smejo biti pretrda ali premehka. Priporočljivo pa je tudi, da so antibakterijska in antistatična. Razmisliti je potrebno tudi o tem, da človeško telo med spanjem izgubi okrog pol kilograma vode in drugih snovi - na primer odmrlih celic - ki prodirajo v notranjost ležišča in nudijo idealno bivalno okolje pršicam. Vzmetnice po meri naj bodo izdelane tako, da so zračne in ne zadržujejo vlage, ter tako preprečijo nastanek pršic.


Hrbtenica in drugi deli našega telesa imajo ob ležanju in spanju določene mehanske potrebe. Pri izdelavi vzmetnic je potrebno biti pozoren na to, kje je potrebno telesu nuditi oporo. Črka S v kateri je naša hrbtenica oblikovana, je glavni razlog za našo pokončno držo. Ležišče mora hrbtenico podpirati tako, da se njena oblika ohranja. V nasprotnem primeru postane hrbtenica boleča in dovzetnejša za različne bolezni. Dokazano je, da vzmetnice, izdelane iz več pregrad v sami vzmetnici, nudijo boljšo oporo hrbtenici in jo tudi bolje razbremenijo ter tako pripomorejo h kakovostnejšemu spancu.

Najcenejše jogi vzmetnice

Cene vzmetnic so odvisne od kakovosti materialov in izdelave

Cene vzmetnic so odvisne od uporabljenih materialov in od načina izdelave vzmetnice. V naši prodajalni vam ponujamo vzmetnice po ugodnih cenah, ki se lahko pohvalijo s kvalitetno izdelavo. Ponujamo vam najcenejše jogi vzmetnice, zato nas pokličite in se pozanimajte o ponudbi. Povpraševanje o cenah vzmetnic nam lahko pošljete tudi po e-mailu.
Se vam zdi, da se ne znate pravilno odločiti in potrebujete nasvet? Obiščite nas v naši prodajalni in se s strokovnjakom za izdelavo vzmetnic pogovorite o tem, katera vzmetnica je najprimernejša za vas. Prepričajte pa se tudi o cenah vzmetnic. Svetovali vam bomo tudi o dimenzijah in o materialih ter vam s tem pomagali do kakovostnega spanca, med katerim si bo vaše telo spočilo in opomoglo.

ZA ALERGIKE NUDIMO VZMETNICE Z ZAŠČITO PROTI PRŠICAM