Jogi vzmetnice iz najboljših materialov


vzmetnice po meriJogi ležišča so lahko različnih vrst, saj odgovarjajo individualnim potrebam različnih ljudi. Poleg trdote, debeline in dimenzij so si jogi vzmetnice med seboj drugačne tudi zaradi svoje sestave. Večinoma so jogi ležišča sestavljena iz več materialov, ki so med seboj kombinirani, saj se je izkazalo, da je to ponavadi boljša varianta kot ležišča iz enega samega materiala. Ponavadi gre za kombinacijo lateksa, bombaža, lesa, hladno pihane pene in drugih naravnih materialov. Pri nas izbiramo le najbolj kakovostne materiale, ki skupaj soustvarijo idealne jogi vzmetnice za zdrav spanec.


Otroški jogi - varen spanec za najmlajše!


Otroški jogi se od odraslega razlikuje ne samo po dimenzijah, ampak tudi po debelini in trdoti, saj mora prenašati manjšo težo. Prav vsaka otroška vzmetnica je pri nas izdelana iz najboljših materialov, od spominske ali hladno pihane pene do lateksa in drugih kombinacij naravnih materialov. Ker je posebna skrb usmerjena v izbiro antibakterijskih sestavnih materialov, je otroški jogi nadvse varen za zdravje vašega otroka. Vsaka otroška vzmetnica je na voljo v različnih standardnih dimenzijah, lahko pa tudi po meri.

VEČ O NAŠIH JOGIH VZMETNICAH TUKAJ!


Jogi vzmetnice, ki ugodijo vsem potrebam

jogi vzmetniceOb izbiri jogi vzmetnice je treba biti pozoren na več dejavnikov, saj niso vsa jogi ležišča primerna za vse osebe. Nekatere jogi vzmetnice so primerne za ljudi brez posebnih težav, druge so izdelane prav posebej za tiste z večjo telesno težo, prav tako pa obstajajo jogi ležišča za ljudi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju. Določene jogi vzmetnice so mišljene nalašč za starejše ljudi, otroški jogiji pa so namenjeni mlajšim generacijam. Zelo znana jogi ležišča so tista z žepastimi vzmetmi, ki omogočajo zelo dobro prilagoditev glede na težo in obliko telesa. Za osebe s povečano telesno težo pa so najbolj priporočljive jogi vzmetnice s šlarafijskimi vzmetmi, saj so robustne in imajo dolgo življenjsko dobo.


Jogi vzmetnice - akcija!


Še danes preglejte pestro ponudbo jogi vzmetnic v akciji. Na voljo so otroške vzmetnice in najrazličnejša jogi ležišča izdelana po najbolj naprednih anatomskih in ortopedskih načelih. Akcija jogi vzmetnic čaka samo na vas!