Lateks jogi in latex ležišča brez vzmeti za kvaliteten spanec


Lateks jogi ponuja številne prednosti, zaradi katerih se uvršča pred vzmetnice iz mnogih drugih materialov. To je tudi glavni razlog, zaradi katerega predstavljajo prav lateks jogiji enega glavnih proizvodov našega podjetja CNB, Britof, d.o.o., katerega izdelki so zbrani pod blagovnima znamkama Spalni studio in BIOS. Pri slednji gre za izključno ročno, butično izdelavo, katere rezultat je vrhunska vzmetnica. Cena naših izdelkov je kljub trudu, času in znanju, ki so vloženi vanje, zelo dostopna.


VEČ O LATEKS LEŽIŠČIH TUKAJ!


Lateks jogi je ena izmed najboljših izbir ta hip


Lateks jogiji so izdelani iz naravnega lateksa, ki zagotavlja udoben spanec. Če se odločite za lateks jogi, boste imeli občutek, da ležite na mehkem oblačku, ki vas bo počasi in nežno zazibal v prekrasne sanje. Lateks jogi ni primeren samo za odrasle, ampak se pogosto uporablja tudi kot jogi za otroško posteljo. Zelo pomembna kvaliteta, ki jo ponuja lateks jogi, je, da gre za antibakterijsko ležišče, ki preprečuje razvoj pršic in bakterij, zato je zelo primerno za vse alergike. Prednost materiala je tudi ta, da se teža enakomerno razporedi po celotnem ležišču, kar poskrbi za optimalno podporo. Kljub mehkobi nudi lateks jogi izvrstno oporo hrbtenici, zato se lahko poslovite od bolečin, ki vam jih je povzročalo spanje na stari vzmetnici.


lateks jogilateks ležišče


Kakovostna latex ležišča za odrasle in otroke


Poleg vzmetnic boste v naši ponudbi našli tudi latex ležišča in ležišča iz drugih materialov, ki nimajo vzmeti. Latex ležišče, ki je prav tako izdelano iz naravnega lateksa, je primerno za dvižna letvena dna. Prevleka latex ležišča se lahko prilagodi vašim željam oziroma potrebam. Tako je lahko prevleka latex ležišča polnjena z naravno volno ali termobondom. Prevleka za ležišča iz lateksa iz volne poskrbi za učinkovito regulacijo toplote in vlage, medtem ko se prevleka za latex ležišče iz termobonda še posebej priporoča alergikom. Tudi ležišča iz lateksa so primerna tako za otroke kot za odrasle, izdelujemo pa jih tudi po meri. Za ogled celotne ponudbe kliknite na: www.spalnistudio.si