Vzmetnice 90×200 cm in druge dimenzije


Vzmetnice so tiste, ki odločajo o tem, ali bo naš spanec kakovosten ali ne. Kljub temu nakupu primerne vzmetnice pogosto ne posvečamo dovolj časa - izberemo tisto, ki je cenovno bolj ugodna, kljub temu, da se našemu telesu ne prilagaja. Najpogostejše na trgu so klasične vzmetnice 90×200 cm, seveda pa lahko izbiramo tudi med drugimi dimenzijami, kot so vzmetnice 160×200 cm. Ne smemo pozabiti, da izbira vzmetnice vpliva tudi na našo hrbtenico, zato je bolje, da si pred nakupom vzamemo dovolj časa za razmislek. V lastno zdravje je namreč vložiti kakšen € več. Vzmetnice 90×200 cm in druge dimenzije so na voljo tudi v Spalnem studiu, kjer je zdrav spanec vedno na prvem mestu. Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali.


Vzmetnice 90×200 cm in po meri


Vzmetnice 90×200 cm sodijo med najbolj prodajane dimenzije vzmetnic, izbiramo pa lahko med različnimi karakteristikami. Odločimo se lahko tudi za izdelavo vzmetnice po meri, ki prav tako ustreza dimenziji 90×200 cm, le da njene karakteristike prilagodimo vašim željam. Izberete lahko lateks vzmetnice, ki nudijo maksimalno udobje in kvaliteto.

Vzmetnice po meriVzmetnice 90×200 Spalni Studio
Vzmetnice s primerno trdoto


Pri nakupu vzmetnice se pogosto osredotočimo tudi na njeno trdoto, zato je vprašanje - katero vzmetnico izbrati zelo pogosto slišano s strani kupcev. Pomembno je, da izberemo primerno dimenzijo (90×200 ali večje dimenzije), primerno trdoto (zaradi podpore hrbtenici oziroma telesu nasploh), alergijsko nevtralnost (če se soočamo z alergijskimi obolenji) in nenazadnje tudi dolgo življenjsko dobo, ki mora trajati vsaj 10 let po nakupu. Ortopedsko ustrezna vzmetnica bo preprečila nastanek težav s hrbtenico, posamezniku pa bo omogočila normalen počitek, kljub temu, da se že sooča s težavami v predelu hrbtenice. Obiščite nas v Spalnem studiu in si tudi vi zagotovite kvaliteten spanec.

VEČ O JOGI RJUHAH

LETVENA DNA