Vzmetnice jogi - katero vzmetnico izbrati?

Glede na to, da kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, je izbira vzmetnice oz. jogi ležišča še kako pomembna. Kakovostne vzmetnice jogi bodo pripomogle k boljšemu spancu. V Spalnem studiu vam nudimo kakovostne vzmetnice jogi in posteljnino iz naravnih materialov za čim večje udobje.
Kako vemo, katero vzmetnico izbrati? Vzmetnica mora biti kakovostna, udobna in se povsem prilagoditi posebnostim vašega telesa. Pri izbiri vzmetnice imejte v mislih, da mora ta biti kot ustvarjena za vaše telo in mu tako nuditi zanesljivo podporo. Vzmetnice, izdelane iz zračnih in naravnih materialov, vam bodo pomagale spati dlje, globlje in udobneje.
V Spalnem studiu se zavedamo, da je izbira ustrezne vzmetnice oz. jogi ležišča vse prej kakor lahka naloga, saj je na tržišču kar pestra ponudba. Ne morete pa se zmotiti, če izberete izdelke našega podjetja. Bios vzmetnice jogi so ročne izdelave. Pri naših ležiščih uporabljamo svetovno preizkušene materiale, kot so vrhunske točkovne vzmeti (žepaste vzmeti), v prevlekah uporabljamo naravne materiale (naravno volno, bombaž). Lateks jogi je premišljeno sestavljen, da je udoben ter kar se le da zračen. Penasta ležišča pa predstavljajo odlično rešitev predvsem za tiste, ki želijo imeti lahka ležišča, brez vzmeti. Na voljo so tudi antialergijske vzmetnice. Ponudbo vzmetnic pa dopolnjujejo tudi prešite odeje, vzglavniki, jogi rjuhe in drugi izdelki, kot je prevleka za jogi.

Vzmetnice trdota katero vzmetnico

Prijeten in krepak spanec odvisen tudi od dimenzije vzmetnice oz. jogi ležišča

Na udobje med spanjem pa vpliva tudi dimenzija vzmetnice, ki je odvisna od tega, kako velika je vaša postelja. V našem podjetju vam vzmetnico izdelamo glede na vaše želje in potrebe. Za enojna ležišča je priporočljiva širina vzmetnice 90 centimetrov. Dimenzija zakonskih postelj se giblje vse od 140x200 centimetrov do 200x200 centimetrov in je odvisna od velikosti vaše spalnice. Tudi postelja mladostnika ima pogosto jogi dimenzije 140X200 centimetrov.

Izbira otroške vzmetnice - trdota pomemben kriterij

Katero vzmetnico izbrati je še zlasti pomembno vprašanje, ko gre za otroške vzmetnice oz. jogi ležišča. Kakovostna in udobna otroška vzmetnica bo vašemu otroku zagotovila zdrav, miren in nemoten spanec. Pri izbiri ustrezne otroške vzmetnice bodite pozorni predvsem na trdoto vzmetnice, ki mora biti prilagojena teži in razvojni stopnji otroka. Prvih nekaj mesecev naj bo otroški jogi nekoliko trši. Glavica dojenčka bo med obračanjem ostala na trdi podlagi in tako ne bo bojazni, da bi se nosek pogreznil v površino ležišča. Mehkejši otroški jogi vam bo prišel prav pozneje, ko otrok lahko sam dvigne glavico. Vzmetnice jogi iz spominske pene se odlično prilagajajo otrokovemu telesu in mu nudijo kakovostno oporo.
Jogi naj bo ustrezne velikosti - otroški jogiji za otroško posteljo dimenzije 120x60 centimetrov so primerni že ob otrokovem rojstvu. Ta jogi lahko uporabljamo 3 ali 4 leta, ob drugem otroku pa ga je priporočljivo zamenjati, saj je bilo izpostavljeno mikroorganizmom in pršicam, ki pri otrocih pospešijo nastanek alergij.

Otroške vzmetnice - antialergijske preprečujejo nastanek alergij

Vsa oprema za otroka naj bo antialergijska, saj boste s tem preprečili razvoj astme ali alergije na pršice, ki bi vašega otroka lahko spremljali vse življenje. Prav tako je pomembno, da so otroške vzmetnice zaščitene pred vlago, saj je mokro otroško ležišče idealno za razvoj bakterij. Dober jogi za otroško posteljo mora zato imeti ležišče z zračno strukturo, ki nemoteno diha. Otroški jogiji za dojenčke in male otroke naj imajo snemljivo pralno prevleko. Poleg tega naj bo prevleka za jogi nepremočljiva, da bo otroško ležišče res ostalo suho.

Jogiji cena vzmetnice

Kakovostni jogiji - cena pomembna pri odločitvi, katero vzmetnico izbrati

Na izbiro prave vzmetnice oz. jogi ležišča seveda pomembno vpliva tudi cena. Jogiji z visoko ceno še ne zagotavljajo udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Paziti moramo, da ležišča ne preplačamo, zato vam svetujemo, da se še pred nakupom prepričate, da cena vzmetnice ustreza njenim lastnostim.
Če še vedno ne veste, katero vzmetnico izbrati, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran.

Vabljeni.

VEČ O CENI JOGIJEV

VEČ O VZMETNICE JOGI