Izdelava vzmetnic visoke kakovosti po ugodni ceni - preverite cenik za vzmetnice

Izdelava vzmetnic, žimnic in posteljnine je že vrsto let del naše proizvodnje. Naše vzmetnice so delo pridnih in natančnih mojstrov, izdelava vzmetnic pa vključuje naravne materiale, ki zagotavljajo še večje udobje. Izdelava vzmetnic zajema pestro ponudbo, ki bo zagotovo zadovoljila vaš okus. Na voljo so vzmetnice iz lateksa, vzmetena ležišča iz žepastih vzmeti, vzmetnice iz pene ter seveda otroške jogi vzmetnice. Akcija vzmetnic pa bo poskrbela za še ugodnejši nakup vzmetnice. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani.

OGLEJTE SI CELOTNO PONUDBO LEŽIŠČ

VzmetnicaIzdelava jogi vzmetnic

Izbira ustrezne vzmetnice - kakovostni materiali in primerne dimenzije za krepčilen spanec

Prijeten in krepak spanec pa ni odvisen samo od kakovostnih materialov, temveč tudi od dimenzije vzmetnice. Širina vzmetnice mora biti zadostna, da se na njej lahko ponoči nemoteno obračamo. S tem razlogom vam nudimo široko izbiro različnih dimenzij vzmetnic in vam s tem omogočamo, da si lahko izberete zase najprimernejšo. Na izbiro ustrezne vzmetnice vsekakor vpliva tudi njena cena. Vzmetnice ni smiselno preplačati, saj visoka cena vzmetnice še ne zagotavlja udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Spalni studio vam nudi ugodne cene za vzmetnice različnih dimenzij.

PREVERITE TUDI JOGIJE ZA OTROŠKO POSTELJO

Izdelava vzmetnic iz različnih materialov - HR pene, hladno pihane pene in spominske pene

Vzmetnice iz pene so danes vse bolj priljubljene. Ločimo HR pene, hladno pihane pene in spominske pene. Vzmetnice iz te pene so na začetku ponavadi zelo kompaktne, nato pa to lastnost kmalu izgubijo in so na nekaterih mestih tudi po nekaj centimetrov nižje kot na začetku. Vzmetnice iz pene so na voljo v različnih trdotah, kar pomeni, da imamo na voljo tudi različna ležišča. Spominska pena je na otip zelo prijeten material. Pod vplivom toplote postane elastična, tako da se tam, kjer ležimo, ležišče lepo prilagodi našemu telesu. Ker ležišče, ki bi bilo izdelano samo iz spominske pene, ne bi bilo primerno za spanje, se spominska pena uporablja le kot zgornji sloj ležišča. Za spodnji sloj, ki daje podporo telesu, pa se uporabljajo hladno valjana pena, vzmeti in podobni materiali.

Odločite se za vzmetnice in postelje po meri in si privoščite udoben, predvsem pa kakovosten spanec. Več na:http://www.spalnistudio.si/