Privoščite si kvaliteten spanec na lateks vzmetnici

Iščete naravno in udobno ležišče, ki bo vaši hrbtenici nudilo kakovostno oporo in vam tako polepšalo spanec? Predstavljamo vam kvalitetne in poceni lateks vzmetnice, na katerih bo vaš spanec trden in kakovosten.
Lateks, ki ga uporabljajo za izdelavo vzmetnic, se pridobiva iz dreves kavčukovca. V proizvodnji kakovostnih lateks vzmetnic uporabljajo okrog 80% lateksa, ki mu dodajajo različne primesi. Na vzmetnicah iz naravnih materialov je spanec kakovostnejši in trdnejši.
Lateks je elastična snov, ki se izredno dobro prilagaja obliki telesa. Zaradi celične penaste strukture, bodo lateks vzmetnice omogočale dober pretok zraka skozi vzmetnico in pri tem omogočile manjše potenje. Ker je predelan kavčuk, iz katerega lateks nastane, dovolj močan, da hrbtenici in telesu nudi kakovostno in zadostno oporo, v lateks vzmetnicah ni nobenih vzmeti.
Lateks vzmetnice delujejo antibakterijsko in antistatično. So koži prijazne in zračne. Prav tako predstavljajo neprijetno bivalno okolje pršicam. Zaradi tega bodo imele dolgo življenjsko dobo.

NUDIMO TUDI LEŽIŠČA PO MERI

Lateks vzmetnice


Sam material lateks lahko razdelimo v tri kategorije:

  • talalay, ki vsebuje velik odstotek naravnega lateksa,
  • dunlop, ki tudi vsebuje velik odstotek naravnega lateksa,
  • druga ležišča, ki vsebujejo manj naravnega lateksa in več umetnih materialov.

Vzmetnice iz naravnih materialov


Poceni vzmetnice za odličen spanec

Za kvaliteten dan, za katerega potrebujete energije je nujno, da je vaš spanec trden in kakovosten. Ponujamo vam poceni vzmetnice iz lateksa, ki bodo vam in vašim najdražjim zagotovile kakovosten in prijeten spanec. Zbujali se boste spočiti in naspani.
Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo poceni lateks vzmetnic. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in modeli.
Niste prepričani katera vzmetnica je prava za vas? Pokličite nas po telefonu ali pa nas kontaktirajte po e-pošti in svetovali vam bomo
Obiščete pa nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer si ponudbo poceni vzmetnic lahko ogledate in nas hkrati povprašajte za nasvet. V primeru negotovosti se posvetujte z našim strokovnjakom, ki vam bo pomagal do idealnega ležišča za vas in vaše bližnje.