Žepaste vzmeti eden najmodernejših načinov ležišča

Če ste starejši, se morda še spomnite, kako smo spali pred desetletji. Ljudje so se premetavali po zdelanih jogi vzmetnicah, katerih vzmeti so škripale z neprijetnim kovinskim zvokom in številni so se pritoževali, da med spanjem čutijo »vse fedre«. Tovrstno spanje je seveda povsem neprimerno. Tudi nekoč je bilo, a le redki so takrat imeli na voljo oziroma sploh poznali boljše tehnologije. Danes je vse to na veliko srečo stvar preteklosti, saj so iznašli žepkaste vzmetnice.

NUDIMO TUDI OTROŠKE VZMETNICE

Žepaste vzmeti omogočijo, da je kovina prijazna za spanje

Žepaste vzmeti so vzmeti, s pomočjo katerih oblikujemo žepkaste vzmetnice. Ne gre samo za to, da so danes žepaste vzmeti izdelane iz vrhunskega jekla, ki je različnih debelin, kar narekuje trdoto ležišča. Gre za to, da so žepaste vzmeti oblečene v tekstilne žepke, ki so med seboj povezani. Takšna izdelava ležišč z žepkastimi vzmetmi omogoča, da je neprijetno škripanje zgodovina in da človek vzmeti seveda ne občuti več. Zaradi povezave vzmeti znotraj žepkastih vzmetnic se ležišče z žepkastimi vzmetmi lepo prilagodi obliki telesa, saj nekatere žepaste vzmeti na telo pritisnejo bolj, druge pa manj. Ležišče z žepkastimi vzmetmi tako omogoči prijetno in zdravo spanje. Danes je to lahko najboljše ležišče tudi za vas.

Ležišče z žepkastimi vzmetmiŽepkasta ležišča po meri

Žepkasta vzmetnica je samo ena od številnih alternativ

Če vam žepkaste vzmetnice ne ustrezajo, ker pač niste naklonjeni ideji, da bi spali na delno kovinski jogi vzmetnici, ki je izdelana s pomočjo žepastih vzmeti, si seveda lahko omisliti tudi enega izmed naših odličnih lateks jogijev. Treba pa je poudariti, da so ležišča z žepkastimi vzmetmi še vedno ena najbolj zračnih ležišč. V vsakem primeru vam bomo v našem salonu priskrbeli ležišče po meri, ki bo za vas najboljše ležišče ne glede na to, ali je to ležišče z žepkastimi vzmetmi, lateks jogi ali pa morda kaj drugega. V vsakem primeru pri nas dobite le tisto, kar je najbolj kvalitetno.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO VZGLAVNIKOV