Posteljni okvirji s predali in brez

Posteljni okvirji morajo biti narejeni v različnih barvah, izvedbah in dimenzijah, da lahko zadovoljijo vse uporabnike. Nekateri potrebujejo posteljne okvirje 180x200 cm, posteljne okvirje 90x200, posteljne okvirje 160x200, posteljne okvirje s predali za shranjevanje ali brez, dvižne postelje in podobno, ob tem pa morajo biti na voljo tudi posteljni okvirji najrazličnejših barv, da se lepo ujemajo s preostalo opremo in barvami doma. Ker se zavedamo, da so potrebe in okusi različni, se v Spalnem studiu trudimo v največji meri ugoditi vsem uporabnikom, tako da je naš asortima posteljnih okvirjev resnično širok. Preverite našo spletno stran, ob vprašanjih pa smo vam zmeraj na voljo.

psoteljni okvir psoteljni okvir

Posteljni okvirji 180x200 za zakonsko posteljo

Posteljni okvirji 160x200, posteljni okvirji 180x200 ali postelja 200x200 ustrezajo standardnim dimenzijam zakonske postelje. Katero izbrati, je odvisno od vaših potreb in zmožnosti prostora. Posteljni okvir 160x200 imenujemo tudi francoska postelja in je nekoliko ožji, posteljni okvir 200x200 pa je največja standardna družinska velikost. Če iščete vmesne dimenzije, vam bodo najbolj ustrezali posteljni okvirji 180x200. Na spletni strani podjetja Spalni studio lahko izbirate med številnimi izvedbami posteljnih okvirjev 180x200 cm in različnimi barvami, če vam nobena ne ustreza, so možni tudi posteljni okvirji po meri.

POSTELJNI OKVIRJI IN VZMETNICE PO AKCIJSKIH CENAH!

Cene posteljnih okvirjev

Cene posteljnih okvirjev se razlikujejo, a v vsakem primeru pomenijo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Na spletni strani prebrskajte med ponudbo (razvrstite jo lahko po ceni) in izberite okvir za posteljo, ki vam je všeč. Ob kliku na izdelek vam stran ponudi možne dimenzije (na primer posteljni okvirji 90x200, posteljni okvirji 160x200, posteljni okvirji 180x200), barvne izvedbe ter dodaten opis in informacije. Po kliku »Oddajte povpraševanje« vas bomo v najkrajšem možnem času presenetili z ugodno ponudbo. Če vam nobena dimenzija ne ustreza, se lahko odločite za izvedbo po naročilu, na voljo smo pa vam tudi za vse druge informacije in pomoč.