V ponudbi so vzmetnice vseh dimenzij in različnih modelov

Vzmetnice, bolj kot si mislite, vplivajo na kvaliteto spanca, od dobrega spanca pa sta odvisna počutje vsakega človeka in seveda tudi njegovo zdravje. Premetavanje po postelji zaradi nekvalitetne vzmetnice, ki je morda celo prestara in je svoje že zdavnaj odslužila, ni več potrebno. Cenik vzmetnic je prijazen do družinskega proračuna zato si boste z lahkoto privoščili novo in si zagotovili dober počitek in trdno spanje. Izbirate lahko med različnimi materiali in dimenzijami. Za otroško ali mladinsko sobo je idealna vzmetnica 90 x 200, ki bo zaradi svoje kakovosti vašemu otroku nudila optimalno podporo hrbtenice in točkovno podpirala njegovo telo tam kjer je to potrebno. Vzmetnica 90 x 200 je večconska, njena življenjska doba pa je izjemno dolga zaradi načina izdelave in kvalitete materialov, ki  jo sestavljajo. Danes se pri izdelavi vzmetnic uporablja žepkasto vzmetenje, ki delujejo individualno. To pomeni, da se vsaka vzmet posebej odziva na telo. Zato se uporablja izraz, da vzmetnice točkovno podpirajo telo saj se popolnoma prilagodijo telesu. Vzmeti vzmetnice 90 x 200 so ločene oz. ovite v tkanino iz bombaža kar še poveča njihovo zračnost in vzdržljivost, Priporočljive so za ljudi, ki jim je ponoči vroče in se prekomerno potijo ter za tiste, ki imajo težave s hrbtenico, saj je zaradi načina izdelave vzmetnic te vrste, hrbtenica ves čas v pravilnem položaju. Vzmetnica 90 x 200 je pravih dimenzij za otroško sobo, zdravje otroka pa je v njenem objemu na varnem.

VzmetniceVzmetnica 90 x 200


Vzmetnica 140 x 200 ali vzmetnica 160 x 200 – tudi pari spijo odlično

Če menjate vzmetnice (cenik boste našli na spletu) v vseh sobah, je za spalnico idealna vzmetnica 140 x 200 prav tako z žepkastim vzmetenjem, saj je ležanje dveh oseb na takšni vzmetnici popolnoma nemoteče za drugega. Pri obračanju se odzivajo samo tiste vzmeti vzmetnice 140 x 200, ki so neposredno pod osebo, ki spreminja lego in so direktno obremenjene. Deli vzmetnice pod drugo osebo bodo ostali pri miru in njen spanec ne bo moten. Vzmeti vzmetnice 140 x 200 ali vzmetnice 160 x 200 so izredno prožne, ker so ovite okrog svoje osi, prav tako pa so zaradi tega zelo močne in prilagodljive. Kljub temu da so pričvrščene ena poleg druge imajo možnost, da se popolnoma neodvisno odzivajo. Vzmeti pri šlarafiskim vzmetenju so prepletene med seboj in so na tržišču že dolga leta. Pravzaprav so tako narejeni jogiji, ki smo jih poznali včasih. Tudi vzmetnica 140 x 200 ali vzmetnica 160 x 200 je na vašo izbiro lahko šlarafijsko vzmetena. Največkrat se za to vrsto odločijo ljudje s prekomerno telesno težo, saj je zanje najbolj udobna in praktična. Med šlarafiskimi ali klasično vzmetenimi lahko izberete tudi vzmetnico 90 x 200. Klasična vzmetnica je glede na odzive strank večkrat izbrana prav zato, ker jo ljudje poznajo in se težko odločijo za novosti. Tudi cenik vzmetnice 160 x 200 vseh vrst vzmetenja je izjemno ugoden, če si morda želite malce večjo posteljo in potrebujete za spanje več prostora.


Oglejte si ponudbo vzmetnice 90 x 200


Vzmetnica – cenik je izjemno ugoden, saj vam bo dolgo služila

Ne glede na to ali izbirate vzmetnico 90 x 200 za enega člana, ali izbirate vzmetnico 160 x 200 za par, so cene spričo kvalitete izredno konkurenčne. Odziv strank je pozitiven, kljub temu pa vzmetnice ves čas izboljšujemo in jih prilagajamo glede na odzive uporabnikov. Z kvalitetnim počitkom boste pripravljeni na vsakodnevne izzive, ki vas čakajo, otroci bodo v vrtcu ali šoli naspani in spočiti, zbujanje ponoči pa bo pozabljeno. Zaradi slabega spanca ne boste na meji depresije ali še hujših zdravstvenih težav. Na spletu poiščite vzmetnice, cenik je priložen in se prilagaja dimenzijam ter se obrnite na nas z morebitnimi vprašanji.


Več informacij o vzmetnici 160 x 200