Najboljše vzmetnice po ugodnih cenah v Postelja d.o.o.


Zagotavljanje kakovostnega spanca je najbolj odvisno od izbire ustrezne vzmetnice za posteljo. Če se zbudite utrujeni in neprespani, imate manj energije in opravite manj dela kot sicer. Najboljše vzmetnice so tiste, ki se prilagajajo našemu telesu tako po dolžini in širini kot tudi po teži. Če se telesna teža med uporabo bistveno spremeni (poveča ali zmanjša), je treba vzmetnico zamenjati. Minimalna širina za normalno spanje je 90 centimetrov, dolžina vzmetnice za posteljo pa mora biti vsaj 20 centimetrov daljša od višine spečega.

VZMETNICE IZ NARAVNIH MATERIALOV


Pri izbiri najboljše vzmetnice za vašega otroka bodite pozorni predvsem na njeno trdoto. Ta mora biti prilagojena teži in razvojni stopnji otroka. Prvih nekaj mesecev naj bo otroška vzmetnica nekoliko trša. Glavica dojenčka bo med obračanjem ostala na trdi podlagi in tako ne bo bojazni, da bi se nosek pogreznil v površino ležišča. Ko lahko otrok sam dvigne glavico, pa bo prišla prav mehkejša otroška vzmetnica.

Na izbiro najboljše vzmetnice za otroške postelje vpliva tudi dimenzija. Otroška vzmetnica dimenzije 120x60 centimetrov je primerna že ob otrokovem rojstvu in jo lahko uporabljamo še naslednja 3 ali 4 leta.

vzmetnice po merinajboljše cene vzmetnic

Cene vzmetnic naj ne bodo edini kriterij pri nakupu


Pri izbiri najboljše vzmetnice prav tako ne gre pozabiti na cene vzmetnic. Kakršnokoli varčevanje na račun kakovosti je nesmiselno, saj bi to kasneje občutili na svojem hrbtu. Ležišča ni smiselno preplačati, sploh ne v času, ko je vsak evro nekaj vreden. Obenem se moramo zavedati, da visoke cene vzmetnic še ne zagotavljajo udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Vedno pa moramo paziti, da so cene vzmetnic ustrezne njihovim lastnostim.

Otroška vzmetnica - najboljše so vzmetnice iz naravnih materialov


Zdrav razvoj otroka in mladostnika je odvisen tudi od kakovostnega počitka, eden bistvenih dejavnikov, ki k temu pripomore, pa je ustrezno ležišče. Otroška vzmetnica, izdelana iz naravnih in zračnih materialov, bo vašemu otroku pomagala spati dlje, globlje in udobneje. Naše podjetje je razvilo štiri različne otroške vzmetnice iz naravnih materialov, ki jih lahko dobite v standardnih dimenzijah. Prav tako se lahko odločite za izdelavo vzmetnice po meri. Če se želimo izogniti pršicam in ostalim mikroorganizmom, naj nakup vzmetnice vključuje tudi nabavo prevlek za vzmetnice proti pršicam, ki zagotavljajo neprehodnost alergenov. Naše pralne prevleke za vzmetnice so zagotovilo popolne higiene vzmetnice, saj so izdelane po najsodobnejših standardih.


Naj vas pri izbiri najboljše vzmetnice za vas ali vašega otroka vodita predvsem kakovost in udobje in ne nizke cene vzmetnic. Tako vi kot vaš otrok si zaslužita le najboljše, zato izberite vzmetnico slovenske kakovosti.

Vabljeni!