Vzmetnice po meri v trgovini Spalni studio


Vzmetnice v akciji, ki vam jih ponujamo v trgovini Spalni Studio so kakovostne in trpežne ter se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Cenik vzmetnic si lahko ogledate na naši spletni strani. Materiali, iz katerih so vzmetnice izdelane, so kakovostni, izdelava pa je kvalitetna in natančna. Na vzmetnicah iz naše ponudbe bo vaš spanec trden in sproščujoč, zbujali pa se boste spočiti in naspani ter polni energije, ki je potrebujete za naslednji dan.

LEŽIŠČE Z ŽEPKASTIMI VZMETMI


Žepkaste vzmetnice in vzmetnice s šlarafijskim vzmetenjem se odlično prilagajajo telesu

Bios vzmetnice, ki vam jih ponujamo pri nas so izdelane iz naravnih, telesu prijaznih materialov, ki dihajo in se prilagajo koži. Se odlično prilagajajo telesu in hrbtenici nudijo oporo, ki jo potrebuje med spanjem. Izbirate lahko med vzmetnicami z različnimi vrstami vzmetenja. Žepkaste vzmetnice so vzmetnice sestavljene iz spetih, več conskih vzmeti, ki telesu nudijo obilico udobja med spanjem. Se telesu prilagajajo, hrbtenici nudijo zadostno oporo, naše telo pa si bo tako med spancem spočilo in nabralo novih moči za dan, ki je pred nami. Žepkaste vzmetnice se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Poleg tega lahko pri naročilu žepkaste vzmetnice izbirate med različnimi polnili v prevleki - naravno volno (300 ali 500g/m2) in termobondom.


Poleg žepkastega vzmetenja vam ponujamo tudi vzmetnice s šlarafijskim vzmetenjem. Gre za več conske vzmeti, ki so med seboj ročno prepletene. Vzmetnice s šlarafijskim vzmetenjem so primerne za ljudi s prekomerno telesno težo ter za ljudi, ki jim ustrezajo trša ležišča. Tudi pri njih lahko izbirate med dvema vrstama polnil v prevleki - naravno volno (300 ali 500g/m2), ki je najboljši regulator vlage in toplote in med termobondom, ki je primeren za alergike in astmatike. V kombinaciji z materiali, kot so naravni lateks, hladno pihana pena, HR pena, spominska pena lahko izberete udobje, ki vam najbolj ustreza.

Vzmetnice po meriLežišče Cuba TFK je trše/čvrsto ležišče


Otroške vzmetnice in vzmetnice za dojenčke narejene po meri

V podjetju Spalni Studio lahko naročite standardne dimenzije vzmetnic ali pa naročite vzmetnice po meri. Vendar vam pri nas ne ponujamo zgolj vzmetnic za odrasle, pač pa se lahko odločite tudi za nakup otroške vzmetnice ter vzmetnic za dojenčke. Spanec naših malčkov je izjemnega pomena za njihov razvoj in naša dolžnost je, da jim zagotovimo kakovosten in trden spanec, ki bo otroku omogočil zdrav in celovit razvoj. Otroške vzmetnice ter vzmetnice za dojenčke so kakovostne in trpežne ter vam bodo služile dokler je malček ne bo prerasel. Vzmetnice so narejene iz materialov, ki so prijazne otroški koži in ne vzpodbujajo alergij.


Zaščita za vzmetnice lahko reši marsikatero težavo

Poleg vzmetnic vam pri nas ponujamo tudi zaščite za vzmetnice ter nadvzmetnice. Nadvzmetnice so odlične za zaščito ležišča, velikokrat pa pripomorejo tudi v primeru, ko je ležišče pretrdo ali premehko. Poleg tega lahko zaščita za vzmetnice v akciji pripomore tudi k boljšemu uravnavanju temperature med spanjem, saj je sestavljena iz naravne volne (300 ali 500g/m2), ki je najboljši regulator vlage in toplote.

Vas zanima več o naši ponudbi? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri izbiri vzmetnic po ugodni ceni, ki so vam na voljo. V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja z veseljem odgovorili in vam tako pomagali do ugodnejšega nakupa vzmetnice za vas in za vaše najbližje.

Nadvložek za ležiščaČiščenje in vzdrževanje ležišča