Jogi ležišča za otroško posteljo morajo biti kvalitetna

V Spalnem studiu se med drugim ukvarjamo s proizvodnjo jogi ležišč. Vsi izdelki so plod razvoja lastnih tehnologij. Naša vizija je postati vodilno inovativno podjetje na področju proizvodnje in prodaje žimnic v Sloveniji in širše. Prodajni program ležišč in vzmetnic je pester. V njem boste našli tudi primerno jogi ležišče za otroško posteljo. Za dojenčke priporočamo ležišče VITALKO-JUNIOR, ki bo vašemu dojenčku nudilo vrhunsko udobje, saj je izdelano iz naravnih materialov. Naša ležišča so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah, cena pa je ugodna.

jogi ležiščejogi cena

Izberite pravo jogi ležišče za vašega otroka

Spanje je pomemben del našega življenja, zato je prav, da mu že ob rojstvu posvetimo pozornost, ki jo zahteva. Na kakovost našega spanca prav gotovo vpliva tudi vrsta jogi ležišča. Ker potrebujejo dojenčki več ur spanja, je nujno, da izberemo takšen jogi za otroško posteljo, ki bo našemu dojenčku omogočil zdrav in kakovosten spanec.

Pri nakupu jogi ležišča za otroško posteljico upoštevajte navodila strokovnjakov

  • Otroška vzmetnica naj bo čimbolj trda, da bo glavica dojenčka med obračanjem ostala na trdi podlagi. Trdota jogija mora biti prilagojena tudi teži in razvojni stopnji otroka.
  • Jogi postelja naj bo ustrezne velikosti - otroška postelja je navadno dimenzije 120x60 centimetrov in otroški jogiji takšne velikosti so primerni že ob otrokovem rojstvu. Ta jogi lahko uporabljamo 3 ali 4 leta, priporočljivo pa ga je zamenjati ob drugem otroku. Ležišče je bilo namreč pri prvem izpostavljeno mikroorganizmom in pršicam, ki pospešijo nastanek alergij pri otrocih.
  • Vzmetnice naj bodo zračne in izdelane iz negorljivih materialov.
  • Rabljeni otroški jogiji lahko ovirajo kakovosten spanec vašega otroka, saj so običajno premehki.

Vljudno vabljeni na našo spletno stran, kjer vas bodo prepričali tako kakovostni otroški jogiji kot ugodna cena jogijev. Obiščite nas!