Pošlji povpraševanje

Izberite najbolje za svoj počitek – izberite slovensko posteljo

Kvaliteten spanec je potreben vsem ljudem – otrokom, odraslim, starostnikom, saj je predpogoj za dobro počutje čez dan in podlaga za spopadanje z vsakdanjimi stresnimi situacijami. Da lahko ljudje dobro spimo, potrebujemo kakovostno ležišče, ki nam bo to omogočilo. Tukaj se bomo ustavili in predstavili domačo, v Sloveniji izdelano posteljo, katero lahko najdete v naši ponudbi. Ležišča so sestavljena iz različnih materialov in primerna za vse vrste kupcev. Poslovalnice kjer lahko kupite postelje iz naše, slovenske proizvodnje lahko obiščete v Ljubljani in Kranju, kjer vas bodo sprejeli izkušeni prodajalci, tam pa boste lahko kakovostna slovenska ležišča tudi preizkusili.

V poslovalnicah kupite slovensko posteljo po odličnih plačilnih pogojih

Ste v fazi nakupa novega ležišča? Se morda čudite zakaj so razlike v cenah tako velike? Slovenska postelja zagotovo nudi kakovost, ima dolgo življenjsko dobo, lahko pa jo prilagodite sebi, oz. izberete ležišče, ki ustreza vam, vašim težavam, morda bolečinam v križu, kolkih… Na trgu je cela paleta različnih modelov, ki se ponašajo z izjemno nizko ceno, vendar si upamo trditi, da njihova kakovost ne dosega kakovosti katero imajo postelje narejene doma v Sloveniji, ki jih najdete v naših poslovalnicah v Kranju in Ljubljani. Naša slovenska ležišča so narejena iz najboljših materialov kot so spominska pena, naravna volna, naravni lateks, hladno valjana (HR) pena, točkovne oz. žepkaste vzmeti, šlarafijske vzmeti, posteljo pa lahko dopolnite s kvalitetnim posteljnim okvirjem, letvenim dnom, nadvložkom, vzglavnikom, čudovito posteljnino…

slovenska postelja ljubljana

Posteljo oziroma  ležišče izdelamo tudi po naročilu

Bistveno je, da je vaše telo med spanjem dobro podprto, o trdoti pa imajo ljudje različna mnenja in želje. Kljub temu pa postelja ne sme biti pretrda, niti premehka, saj bodo tako ramena, boki in kolena ležali v nepravilnem položaju. Najbolj bo trpela hrbtenica, spanec pa ne bo kvaliteten. V naših poslovalnicah domače, slovenske postelje, izdelujemo tudi po meri ter jih popolnoma prilagodimo željam strank. Mogoče je izbrati ležišče brez vzmeti v katerem prevladujejo naravni lateks in različne vrste pen, lahko pa se odločite za posteljo v kateri boste podprti s šlarafijskimi ali žepkastimi vzmetmi. Obiščite nas v poslovalnici v Ljubljani ali Kranju in izberite svojo slovensko ležišče.