Vzmetnice dimenzije 90x200 in druge velikosti - tudi po meri

Vzmetnice dimenzije 90x200 so najpogostejša izbira, ko gre za enojno posteljo za najstnika ali odraslo osebo, vendar ni potrebno, da ste pri izbiri omejeni z vnaprejšnjimi predstavami glede tega, kakšne bi morale biti določene vzmetnice. Dimenzije lahko povsem prilagodite svojim individualnim potrebam, podobno pa velja tudi za druge karakteristike, ki jih ima jogi vzmetnica. Vaše možnosti pri načrtovanju idealne vzmetnice za kakovosten spanec so praktično neomejene, pri uresničitvi načrtov pa vam z veseljem priskočimo na pomoč v podjetju CNB, Britof.

Ročno izdelane vzmetnice - dimenzije, materiali in druge informacije

Ko načrtujemo izdelavo vzmetnice, dimenzije predstavljajo osnovno lastnost, glede katere se morate odločiti. Če že imate posteljni okvir in ga ne nameravate menjati, je treba poskrbeti, da se bodo dimenzije vzmetnice povsem prilegale. Včasih je tako potrebna tudi izdelava vzmetnice manj običajnih dimenzij (na primer vzmetnice 200x160). Cena vzmetnice je sicer odvisna tudi od dimenzij, vendar pa to ni najpomembnejši dejavnik. Načeloma je cena odvisna predvsem od kakovosti izdelave in od uporabljenih materialov. V našem podjetju uporabljamo izključno najkakovostnejše, sodobne materiale, naše vzmetnice blagovne znamke Bios pa so v celoti izdelane ročno. Kljub butični izdelavi in uporabi vrhunskih materialov, primernih tudi za alergike, so naše cene zelo dostopne. Naložba v kvaliteten spanec se vam bo povrnila v obliki boljšega počutja in zdravja, zato se nakup kakovostne vzmetnice vsekakor splača, kar velja tudi za otroški jogi.

Če vas zanimajo tudi ležišla z žepkastimi vzmetmi:https://www.vsi.si/spalni-studio/lezisce-z-zepkastimi-vzmetmi

VEČ INFORMACIJ O CENAH JOGI VZMETNIC

Vzmetnice 90x200 le ena izmed možnosti

Za vas izdelamo poljubne vzmetnice po meri. To so lahko klasične enojne vzmetnice 90x200 (akcija, ki pogosto poteka, prinaša še ugodnejše cene) ali dvojne vzmetnice 180x200, možna pa je tudi izdelava drugih velikosti. Za dve osebi pogosto zadostujejo tudi vzmetnice 160x200. Cena je tudi pri izdelavi po naročilu zelo dostopna. Prava izbira smo torej za vse, ki vas zanimajo kakovostne in ugodne vzmetnice 200x160, vzmetnice 90x200 ipd. Akcija je le eden od razlogov, zaradi katerih vam priporočamo redno spremljanje naše ponudbe. Dobrodošli!

vzmetnice-90x200vzmetnice dimenzije