Vzmetnica, ki zagotavlja kakovosten in trden spanec - Spalni Studio


V podjetju Spalni Studio se zavedamo, da je spanec za posameznika izjemnega pomena. Med spanjem si naše telo spočije in pripravi na nove izzive, ki nam jih ponuja prihodnji dan. Potrebno je poskrbeti tudi, da nam vzmetnica, ki jo izberemo nudi zadostno mero opore, tako da si naša hrbtenica lahko udobno spočije. Z vsem naštetim nam vzmetnica omogoča kvaliteten in trden spanec, po katerem se zbudimo spočiti in naspani.


Velika izbira različnih vrst vzmetnic, ponujamo pa vam tudi vzmetnice za otroke


V podjetju Spalni Studio vam ponujamo veliko različnih vrst vzmetnic. Odločate se lahko med različnimi dimenzijami vzmetnice - kupite lahko poceni vzmetnice 90x200 in vzmetnice 60x120. Ponujamo vam jogi vzmetnice, na voljo pa je tudi vzmetnica iz pene, ki na hrbtenico odlično vpliva. Ne spreglejte niti naše pestre ponudbe vzmetnic za otroke. Tudi otroške vzmetnice za hrbtenico lahko naročite v različnih dimenzijah, vzmetnice so kakovostne in bodo vašemu malčku zagotavljale zadostno oporo, s pomočjo katere, se bo njegova hrbtenica kvalitetno razvila, otroški spanec pa bo trden in kvaliteten. Pomembno je, da je vzmetnica za otroka prilagojena meram njegovega ležišča. Vse otroške vzmetnice so kakovostne in udobne, vašemu malčku pa bodo zagotovile miren spanec.

VEČ O OTROŠKIH JOGIJIH


Vzmetnice lahko po ugodni ceni naročite v spletni trgovini ali nas obiščete v poslovalnici


Vzmetnice lahko naročite v spletni trgovini, kjer lahko izbirate med veliko različnimi tipi vzmetnic. Ob posamezni vzmetnici se lahko prepričate o specifikah vzmetnice, ki vas zanima in se tako prepričate ali je idealna za vaše potrebe ali je potrebno poiskati drug tip vzmetnice. Oglejte si tudi nizke cene vzmetnic v ceniku vzmetnic, ki ga lahko najdete na spletni strani.

Vzmetnice za hrbtenicoPoceni vzmetnice 90x200


Seveda smo vam na voljo tudi po telefonu ali po e-pošti, kjer nam lahko zastavite vprašanja o posamezni vzmetnici, ki vas zanima in se tako prepričate ali je prava za vas. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja, ki vas še zanimajo in vam svetovali, kateri vzmetnico izbrati. Po želji pa vam bomo posredovali tudi cenik vzmetnic, ki vas zanimajo.


Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, ki je odprta od ponedeljka do sobote. Ob obisku vas bodo pričakali prijazni prodajalci, ki vam bodo z veseljem svetovali, katero vzmetnico izbrati in vam tako pomagali do kakovostnega spanca, ki bo poskrbel, da boste pripravljeni na dan, ki je pred vami. Povprašajte jih tudi o cenah vzmetnic in brez obotavljanja vam bodo pokazali cenik. Navdušeni ne boste zgolj nad kvaliteto izdelanih vzmetnic, pač pa tudi nad njihovo ugodno ceno.

VZMETNICE Z ŠLARAFIJSKIM VZMETENJEM